İstanbul sapığı yeniden gözaltında

İstanbul sapığı yeniden gözaltında

Belediye otobüsünde şort giyen bir kadını darp ettiği gerekçesiyle yakalandıktan sonra savcılıkça serbest bırakılan Abdullah Çakıroğlu, yeniden gözaltında

A+A-

Hemşire Ayşegül Terzi'yi otobüste yüzüne tekme atarak darp ettiği iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince dün gözaltına alınan ve sevk edildiği Anadolu Adalet Sarayı'nda savcılıkça ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Abdullah Çakıroğlu hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan yakalama kararı çıkarıldı.

sapikabdullahcakiroglu.jpg

Kadın örgütleri Abullah Çakıroğlu'nun serbest bırakılmasına tepki göstermişti


​Savcılığın talimatı doğrultusunda çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Abdullah Çakıroğlu'nu Çekmeköy'deki evinde gözaltına aldı.

"Açık gezen kadın karımdır"

Hemşire Ayşegül Terzi, 12 Eylül'de Alemdağ Polis Merkezi'ne giderek bir şüphelinin otobüste aniden yüzüne tekme attığını belirtip şikayette bulunmuştu. Bu doğrultuda çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, otobüsün güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek tespit ettiği Abdullah Çakıroğlu'nu gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılan Çakıroğlu hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan yakalama kararı çıkartılmıştı.

Çakıroğlu'nun sosyal medya sitesi Facebook üzerinden yaptığı paylaşımlar ortaya çıkmıştı. Bir Facebook sayfasından, "Açık gezen kadın karımdır" yazılı bir paylaşımı, kendi sayfasında paylaştığı görülen Çakıroğlu'nun, sıklıkla Menzil tarikatına ait sayfalardan paylaşımlar yaptığı da görülmüştü.

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.