İstanbul'da banka nakil aracı soyuldu

İstanbul'da banka nakil aracı soyuldu

İstanbul Bağcılar'da bir bankanın nakil aracını soyan 3 kişiden 2'si olaydan hemen sonra yakalandı

A+A-

Bağcılar'da bir bankaya ait para nakil aracını durdurup görevlileri silahla etkisiz hale getirdikten sonra 80 bin lirayı alıp kaçan 3 kişiden 2'si yakalandı.Demirkapı Mahallesi Velioğlu Caddesi'ndeki bir ATM'ye para yüklemek için gelen nakil aracını yüzleri maskeli 3 kişi durdurdu.
Silahlı oldukları belirtilen kişiler, araçtakileri etkisiz hale getirdikten sonra çanta içerisinde bulunan 80 bin lirayı alarak kaçtı.

Şahısların yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelilerin kullandığı bildirilen 34 EZ 5985 plakalı otomobili Yonca Sokak'ta terk edilmiş halde buldu. Bölgede çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, yaya olarak kaçan 2 şüpheliyi kısa süreli kovalamaca sonucu yakaladı.
Polis, diğer şüphelinin ise Papatya Sokak'taki bir binanın çatı arasına saklandığını belirledi. Özel harekat polislerinin de desteğiyle binanın etrafını saran ekipler, silahlı olduğu belirtilen şüphelinin teslim olması için anonsla çağrıda bulundu. Ekipler ayrıca, biber gazı kullandı. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.  


Etiketler : , , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.