Karsan'dan 600 milyon TL'lik tahvil ihraç kararı

Karsan'dan 600 milyon TL'lik tahvil ihraç kararı

Karsan tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin 600 milyon TL nominal değere kadar bir veya birden çok seferde halka arz edilmeksizi tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği duyuruldu.

A+A-

Karsan tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şirketin esas sözleşmesinin 7. maddesi çerçevesinde yönetim kurulunu verilen yetkiyle 600 milyon TL nominal değere kadar yurtiçinde, bir veya birden çok seferde halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımıclara satışı yapılmak üzere borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği belirtildi.

İhraç edilmesi planlanan borçlanma araçlarının gerektiğinde farklı vadelerde, iskontolu, değişken ve/veya sabit kupon ödemeli, sabit ya da değişken faizli ve/veya vade sonuna kadar anapara ödemeli olmasına, ihraçla ilgili resmi kurumlar nezdinde gerekli tüm başvuruların yapılması ve şirketin CEO’su, Mali İşler ve Finans Genel Müdür Yardımcısı, İhracat Genel Müdür Yardımcısı ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı’ndan herhangi birinin müşterek imzaları ile şirketi temsil ve ilzam etmelerine karar verildiği belirtildi.


İlgili Haberler