KOTON'un patronundan ikili talep toplama için özel açıklama: Markamıza güveniyoruz

KOTON'un patronundan ikili talep toplama için özel açıklama: Markamıza güveniyoruz

İki halka arzın aynı anda olması sorun olur mu? Halka arz gelirini nasıl kullanacaklar? KOTON'un patronundan çok özel açıklamalar,

A+A-

BORSATEK.COM - Gerçekleştiğinde 4.1 milyar TL ile bu yılın üçüncü büyük halka arzı olacak olan Koton Mağazacılık halka arzında talep toplama başladı. Bugün başlayan ve üç sürecek talep toplamada bazı soru işaretleri var.

İlk soru, bu yılın 4.48 milyar TL ile bu yılın ikinci büyük halka arzı olan Lila Kağıtçılık LILAK halka arzı için de aynı günler talep toplanıyor olması. Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) geçmişte özellikle büyük halka arzlarda bu tür çakışmalara dikkat ettiği sanılıyordu. 

Toplam 4.5 milyar TL ile bu yılın en büyük halka arzı olan ve geçtiğimiz cuma günü (26 Nisan 2024) gong ile borsada işlem görmeye başlayan Rönesans Gayrimenkul Yatırım RGYAS halka arzında ikinci işlem günü yaşananlar yatırımcıları doğal olarak korkutuyor. 

Koton Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükriye Gülden Yılmaz halka arz tanıtım toplantısında, gazeteci Meliha Okur'un bu konularla ilgili sorularına yanıt verdi. 

İşte o konuşma:

İlgili Haberler