Kripto paralara Japonya darbesi

Kripto paralara Japonya darbesi

Japonya'nın en büyük işlem platformunun müşteri hesaplarından para çekimini durdurduğunu açıklaması sonrası dijital paralarda sert düşüşler yaşandı

A+A-

Sanal paralar, Japonya'nın en büyük Bitcoin platformlarından birinin müşteri hesaplarından para çekimini durdurması sonrasında sert düştü.

Japonya'da yatırımcılar, en büyük Bitcoin platformlarından biri olan Mt. Gox'un çökmesinden bu yana dijital para Borsalarına karşı hala temkinli yaklaşıyorlar.

Tokyo merkezli Coincheck Inc. Twitter üzerinden paylaştığı ileti serisinde tüm para çekimlerini ve Bitcoin dışında tüm kripto paralarda işlemleri durdurduğunu açıkladı. Sanal para işlem platformu, söz konusu karara ilişkin herhangi bir neden göstermedi.

Telefon ile ulaşılmaya çalışılan Coincheck yetkilileri konuya ilişkin detay vermedi. E-postalara ise cevap verilmiyor.

Bitcoin, TSİ 15:00'da yüzde 6.70 ekside yaklaşık 10,500 dolardan alıcı buldu. Ripple, yüzde 11 düşerek 1.1750 dolara geriledi.

Diğer önemli sanal paralardan Ethereum, yüzde 4.80 değer kaybetti ve 1,009 dolardan alıcı buldu. Litecoin yüzde 5.38 düşerek 169.7 dolar oldu.

Bu haber toplam 3361 defa okunmuştur

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.