MHP 3 bin kişilik "şerefsizler" listesi mi yaptı

MHP 3 bin kişilik "şerefsizler" listesi mi yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanından olay sözler: Çantamda 3 bin serefsizin listesi var

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanını Metin Özkan, katıldığı bir televizyon programında Bahçeli'nin bahsettiği "viski içip oyunu HDP'ye veren şerefsizlerin" bir de listesi olduğunu söyledi. Özkan konuşmasında şöyle dedi;"Kimlerdir? İsterseniz çantamda listesi var ama; 3 bin kişi açıp burada saymayayım zamanımız kalmayabilir." 

"MHP OLARAK KİMSEYİ FİŞLEMEYİZ AMA NOT EDERİZ..."

Özkan, böylesine bir liste olmasının "fişleme olmadığını", ancak MHP'nin "her türlü yanlışı not ettiğini" de söyleyerek, şöyle dedi; "Biz MHP olarak kimseyi fişlemeyiz. Ama MHP yapılan her türlü yanlışı not eder. O Boğaz'da oturan birileri de bunların içinde o 63'lüklerin (Akil İnsanlar heyeti) çoğu da dahil, ülke çözüme mutluluğa gidiyor, refaha gidiyor diye insanlara propaganda yapıp bugün o şehit olan insanların kanını elinde dolaştırırken biz o insanların çetelesini tutuyoruz." 

 

 

 

 

 

 

Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.