Milyarder fon yöntecisinden altın tahmini

Milyarder fon yöntecisinden altın tahmini

Milyarder hedge fon yöneticisi Paul Singer, altının son 30 yıldaki en iyi çeyreğinin henüz başlamakta olduğunu söyledi.

A+A-

Milyarder hedge fon yöneticisi Paul Singer, aralarında Stan Druckenmiller'ın da bulunduğu küresel yatırımcıların daha önce benzeri görülmemiş parasal gevşemenin enflasyon üzerindeki etkilerine ağırlık vermeleri ile birlikte, altının son 30 yıldaki en iyi çeyreğinin henüz başlamakta olduğunu söyledi.

Singer, 28 Nisan'da müşterileri için hazırladığı mektupta, "Altına sahip olmak çok anlam ifade ediyor. Diğer yatırımcılar nihayet bu görüşe katılmaya başlıyor olabilir," dedi ve "Yatırımcılar artan bir şekilde, dünya merkez bankacılarının tamamen kendi para birimlerinin değerini düşürmeye odaklandığı gerçeğini işlemeye başladı. Eğer bu değerlendirmelerine güven zayıflamaya devam ederse,altın üzerindeki etki çok güçlü olabilir. Mart çeyreğinin fiyat hareketinin, böyle bir hareketin sonundan ziyade başlangıcı olduğunu düşünüyoruz" şeklinde görüş bildirdi.  


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.