Oyak, yatırımların ilk adım olarak Hindistan’ı tercih etti

Oyak, yatırımların ilk adım olarak Hindistan’ı tercih etti

Oyak, satın alma sürecinin ardından şimdilerde ise yatırımlarıyla devam etme kararı aldı ve ilk adım olarak Hindistan’ı tercih etti.

A+A-

Oyak, satın alma sürecinin ardından şimdilerde ise yatırımlarıyla  devam etme kararı aldı ve ilk adım olarak Hindistan’ı tercih etti.
   
Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre, Oyak, 2015’te Hollandalı Almatis’i bünyesine kattı. Hindistan’ın Batı Bengal Bölgesi’ndeki Falta şehrinde Almatis’in  alümina ve alümina esaslı  ürünlere yönelik bir tesisi bulunuyor.  Almatis, ikinci tesis için  önemli bir çalışma başlattı. Almatis’in  resmi sitesinde yer alan  bilgilere göre şirket, Hintli müşterilerinin  ihtiyaçlarını karşılamak  için yeni bir fabrika kurmaya karar verdi.  Şirketin CEO’su Emre Timurkan, “Müşterilerimizin yüksek kaliteli  Tabular Alümina’ya olan  artan talebi için hızlı bir inşaa sürecine giriyoruz” diyor. Timurkan  yeni tesisin bütçesi, ne zaman üretime başlayacağını açıklamamış ancak  yakın bir dönem için vurgu yapıyor. 


Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.