Özgecan'ın katilleri cezaevinde vuruldu

Özgecan'ın katilleri cezaevinde vuruldu

Özgecan Aslan'ı öldürdükleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken ve Necmettin Altındöken cezaevinde silahla vuruldu

A+A-

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı öldürdükleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken'in kaldıkları cezaevinde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralı olarak  Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ahmet Suphi Altındöken hastanede öldü.

Necmettin Altındöken'in iki, Ahmet Suphi Altındöken'in bir kurşunla yaralandıkları belirtilirken, cezaevinde görevli askerler, görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Olayın yaşandığı Adana Kürkçüler cezaevinde gerginlik yaşandığı cezaevine takviye olarak çevik kuvvet ekiplerinin sevkedildi.

Ağırlaştırılmış müebbet aldılar

Geçen yıl 3 Aralık'ta Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan son duruşmada Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altıdöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.