Özyeğin'den bankası ile ilgili son söz

Özyeğin'den bankası ile ilgili son söz

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Rusya'da bankacılık alanında faaliyet gösteren Credit Europe'un satışı ile ilgili açıklama yaptı

A+A-

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Rusya'da bankacılık alanında faaliyet gösteren Credit Europe'un satışı ile ilgili bir süreç içinde olmadıklarını söyledi.

Basında Fiba'nın Credit Europe'u satacağı yönünde haberler yer almış; Reuters'a bilgi veren kaynaklar da, Fiba Group'un sahibi olduğu Rusya'nın orta ölçekli bankası Credit Europe Bank'ta satışa hazırlanıldığını söylemişti.

TÜSİAD'ın olağan genel kurul toplantısı sırasında gazetecilerin Credit Europe'ta herhangi bir satış süreci olup olmadığı sorusu üzerine Özyeğin, "Rusya ile ilgili en ufak bir sorunumuz yok. Bize bir baskı yok. Bir satış sürecimiz yok... Ama bize her zaman ilgi olabilir. Her türlü teklif bize geliyor olabilir. Biz de teklif edebiliriz" dedi.

Özyeğin, basında yer aldığının aksine Credit Europe'un satışı konusunda Morgan Stanley'e de yetki vermediklerini söyledi. 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.