PEPE Coin 1 Dolar Olacak Mı? PEPE Alternatifi Coinler Hangileri?

PEPE Coin 1 Dolar Olacak Mı? PEPE Alternatifi Coinler Hangileri?

PEPE'nin 1 dolara ulaşması için gereken koşulların yerine getirilmesi oldukça zor

A+A-

Geçen yıl piyasada fırtınalar estiren meme coin PEPE ile ilgili heyecan eskisi kadar olmasa da hızla devam ediyor.

Pepe Coin fiyatı yaklaşık bir aydır 0,000004454 dolar ile 0,000008503 dolar arasında seyrediyor. Son bir aylık dilimde varlığın yüzde 25’ten fazla kazandırdığı görülüyor. Ancak topluluğun “PEPE 1 dolar olacak mı” sorusu tazeliğini koruyor.

Kripto para analistlerine göre Pepe Coin hiçbir zaman 1 dolara ulaşamayacak. Çünkü PEPE'nin 1 dolara ulaşması için gereken koşulların yerine getirilmesi oldukça zor.

Basitçe açıklamak gerekirse PEPE’nin 1 dolara ulaşmak için yaklaşık 120 kat yükselmesi gerekecek. Dijital varlık 1 dolara ulaştığında, hedef piyasa değeri yaklaşık 420,69 trilyon dolar olacak. Bu bağlamda PEPE'nin 1 dolara ulaşması yaklaşık 53 yıl alacak.

Daha iyimser beklentiler olmasının yanı sıra balinalar çok beklemeden en iyi kripto paraları bulmak için araştırmalarına devam ediyor.

Ön satış projelerinden Dogeverse token satın alımları ve WienerAI token satın alımları ise balinaların yönünü kendini diğer köpek temalı kriptolardan ayıran meme coin’lere çevirdiğini gösteriyor.

Dogeverse İlk Coin Arzı’nın Çok Ötesine Geçti

Solana'daki en umut verici çoklu zincir projesi olan Dogeverse (DOGEVERSE) için şu ana kadar 13 milyon dolardan fazla fon toplayarak balinaların ilgisini çekmeyi başardı.

Dogeverse'in hızlı zincir üstü hareketleri, meme coin meraklıları ve risk severler tarafından gelecekteki meme coin’lerin bir öncüsü olarak görülüyor. Dogeverse, Ethereum (ETH), BNB Smart Chain (BNB), Polygon (MATIC), Avalanche (AVAX), Base (BASE) ve şimdi Solana (SOL) üzerinden satın alınabiliyor.

Dogeverse, nisan ayı başındaki tanıtımının ardından viral hale geldikten sonra 200 milyar tokenlik ilk alt limit tahsisatını sattı. Token fiyatı şu anda 0.00031 dolar ve önümüzdeki günlerde yükselmesi bekleniyor.

Projenin ilk coin arzı (ICO) başladıktan sadece iki gün sonra, ön satışa 1 milyon dolarlık devasa bir para aktı ve ön satışın ilk iki turuna tahsis edilen tüm tokenler satıldı. Bu da ekibin 6 günlük ilk tur hedefini aştı.

Dogeverse bu sayede ICO'sunun ikinci bölümüne bir gün erken başlayabildi. Ön satışın son aşamalarında, kullanıcılar ek 200 milyar Dogeverse token satın alma fırsatına sahip olacak. Orijinal tarih 11 Haziran'dı, ancak ön satışın inanılmaz popülaritesi sebebiyle, muhtemelen bundan çok daha önce sona erecek gibi görünüyor.

Talebin ardından DEX veya CEX piyasalarında satılacak olan Dogeverse, artık geri alımlara ve likiditeyi desteklemeye gidecek, böylece yüksek hacimli işlem kaydedilecek.

Dijital varlık Ethereum üzerinde stake etme ve token sahiplerinin pasif bir şekilde teşvik toplamasına olanak tanıyor. Staking yapanlar için bu haberin yazıldığı saat itibarıyla yüzde 75’ten fazla yıllık yüzde getiri (APY) kazanmak mümkün.

Yol haritasında da belirtildiği gibi CoinGecko ve CoinMarketCap listeleme uygulamaları üzerine çalışmalar sürüyor. Ekibin yakında DEX ve CEX listelemelerine geçeceği söyleniyor.

 

Yeni Alım Satım Botuna İlgi Artarken WienerAI Ön Satışı 1,1 Milyon Doları Aştı

WienerAI (WIA), 25 Nisan'da kripto ön satışını başlattı ve sadece birkaç gün içinde 1 milyon doların üzerinde fon toplamayı başardı. WienerAI, projeye olan güveni sağlamak ve meme coin cephesinde artan rug-pull sayısıyla ilişkili riskleri azaltmak için önemli bir blok zinciri güvenlik firması olan Coinsult tarafından yürütülen bir denetimden de geçti.

Yapay zeka, köpek sadakati ve mizahı harmanlayan bu ilginç proje, potansiyel olarak iyi bir ön satışa gözüküyor. Birçok yorumcuya göre bu yolun sonu başarılı bir lansmana çıkıyor.

Potansiyel yatırımcıların dikkatini çekmesi gereken bir diğer husus da WienerAi'nin ekibinin geçen hafta eklediği yeni alım satım botu özelliği. Köpek tabanlı bir meme coin olarak ortaya çıkan WienerAI, belirli bir yardımcı program sunmayan rakiplerinin aksine, bu işlem botunu sunmak için yapay zeka (AI) teknolojisini kullanıyor.

Cazibesi, kullanıcıların bir sonraki patlayacak kripto parayı bulmaları için piyasayı anında taramasına olanak tanıyan acemi dostu tasarımında yatıyor. WienerAI'nin ekibi, botun "Devrim Niteliğinde Yapay Zeka Alım Satım Ortağı" olduğuna inanıyor.

WienerAI token satın alma projesinin kalbinde, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC20 tokeni olan WAI yatıyor. Projenin tokenomikleri, topluluk katılımını teşvik etmek, likidite sağlamak ve devam eden pazarlama çabalarını finanse etmek için ayrılıyor.

WienerAI'nin öne çıkan özelliklerinden biri, WienerAI token satın alındığında anında stake etme fırsatı olması. Projenin web sitesine göre, 1,2 milyardan fazla WAI tokeni halihazırda stake edilmiş durumda ve bu da topluluğun stake mekanizmasına erken katılımını gösteriyor.

Staking için mevcut yıllık yüzde getirisi (APY) yüzde 820'nin üzerinde cazip bir orandayken uzun vadeli sahipler için potansiyel olarak kazançlı bir teşvik sunuyor.

WienerAI, anında stake etmeye izin vererek aktif bir katılım kültürünü teşvik etmeyi ve erken benimseyenleri ödüllendirerek topluluğun projenin başarısına olan bağlılığını daha da sağlamlaştırmayı amaçlıyor.

Etiketler :
İlgili Haberler