Base Ağı Nedir? Base Ağı Meme Coinleri Hangileri?

Base Ağı Nedir? Base Ağı Meme Coinleri Hangileri?

Base ağı son dönemlerde öne çıkıyor ve en iyi meme coinleri arayan yatırımcıların oldukça ilgisini çekiyor

A+A-

 

BASE, Ethereum'un güvenli ana ağını kullanmaya devam ederken işlemleri hızlandıran bir Katman-2 ölçeklendirme çözümü olarak nitelendiriliyor. Önde gelen kripto para borsası Coinbase tarafından geliştirilen Base ağı, merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) için güvenli, uygun fiyatlı ve kullanıcı dostu bir platform sağlayarak blok zincirini daha fazla kullanıcı için erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor.

BASE’in, Ethereum'a kıyasla çok daha düşük işlem ücretlerine sahip olması onu DeFi, oyun ve NFT'ler gibi çeşitli uygulamalar için uygun hale getiriyor. Erişilebilirlik odaklı tasarımı ve Ethereum ile uyumluluğu nedeniyle BASE, merkeziyetsiz ekosistemin genişlemesine önemli ölçüde katkıda bulunmak için iyi bir konuma sahip.

Geliştiriciler, güvenlik, merkeziyetsizcilik ve birlikte çalışabilirliğe verdiği önem nedeniyle BASE'i cazip bir alternatif olarak buluyor. Bu sebeple Base ağı son dönemlerde öne çıkıyor ve en iyi meme coinleri arayan yatırımcıların oldukça ilgisini çekiyor.

Öğrendikçe kazandıran proje 99Bitcoins’in 99BTC tokenleri ve çoklu zincirde çalışması sebebiyle Dogeverse projesi ise son zamanlarda hem küçük yatırımcıların hem de balinaların arasında popüler.

99Bitcoins ile Öğrenerek Kripto Para Kazanma Şansı

99Bitcoins (99BTC) projesi, yepyeni bir kripto bilgi ve ödül dünyasını yatırımcılara açtı. Meraklı yatırımcılar 99Bitcoins token satın alarak fona katkı sağladı ve 1,13 milyon dolardan fazla para toplandı.

Kripto para tutkunları bu projenin uzmanlık edinirken kripto teşvikleri kazanmalarına olanak tanıyan yenilikçi "öğren-kazan" özelliğinden yararlanıyor. Basitçe ifade etmek gerekirse 99BTC, 10 yılı aşkın süredir var olan eski bir kripto eğitim platformu olan 99Bitcoins'e dayanıyor. Ekip, yatırımcıların 99BTC ödüllerinin cazibesiyle kripto hakkında bilgi edinmeye teşvik edildiği benzersiz bir model sunuyor.

Projenin yeni yaklaşımı ve 99BTC ödüllerinin cazibesiyle, yatırımcılar kendilerini kripto para hakkında eğitmek için bir teşvike sahipler. Yatırımcılar platformun kurs, sınav ve eğitim müfredatından geçerken cüzdanlarına doğrudan kripto para ödülleri geliyor.

Birçok kullanım alanıyla 99BTC tokeni bu konsept için kilit noktada. Örneğin, 99Bitcoins token satın alanlar, özel içerik, alım satım uyarıları ve gelişmiş öğrenme kursları gibi piyasada kendilerine avantaj sağlayan premium özelliklere erişim elde edebiliyorlar.

99BTC, sahiplerinin sadece uzun süre ellerinde tutarak daha büyük ödüller kazanmalarını sağlayan ek bir stake etme özelliğe de sahip. İlgili alıcılar şu anda stake mekanizması sayesinde yüzde bin 500’ün üzerinde yıllık getiri oranı (APY) kazanabiliyor.

Erken alım yapmak isteyenler 99BTC'ye 0,00104 dolar gibi düşük bir fiyata sahip olabiliyor. Ancak fiyatı ön satış boyunca artacak, bu nedenle bu düşük maliyetten yararlanmak isteyenlerin hızlı davranması gerekiyor.

99BTC'yi Ethereum'a dayanan mevcut ERC-20 standardından yeni BRC-20 protokolüne geçirme planları da ekibin hedefleri arasında yer alıyor. Bu hamle Bitcoin ağının güvenlik özelliklerinden faydalanmak açısından önem arz ediyor.

Öte yandan yatırımcıların rahatlıkla alım yapması için 99Bitcoins token SolidProof tarafından kapsamlı bir şekilde denetlendi ve güvenli ve meşru olduğunu da kanıtladı.

Dogeverse, Sektörün En Sağlam Meme Coin'lerinden Biri Olmaya Hazırlanıyor

Dogeverse (DOGEVERSE) çok zincirli yaklaşımı, meme coin sektöründe kalıcı bir yer edinmeyi, volatiliteyi ortadan kaldırmayı ve uzun vadeli büyüme sağlamayı amaçlıyor.

Projenin bu amaçları yatırımcılar arasında da yankı bulmuş durumda. Çünkü Dogeverse token satın alan erken yatırımcılar sayesinde fonlar 13 milyon doları aşmış durumda. Hal böyle olunca, yatırımcılar projeden inanılmaz bir beklenti içine girdi. Çünkü Dogeverse çok zincirli olmasıyla öne çıkıyor.

Dogeverse, Ethereum, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche ve Base dahil olmak üzere altı büyük blok zincirinde mevcut. Bu çok zincirli işlevselliği, meme coin pozitifliğinin gerçek ruhunu kapsıyor. Sonuç olarak, farklı blok zinciri topluluklarını farklılıklarını bir kenara itmeye ve tek bir bayrak altında birleşmeye teşvik ediyor.

Uzmanlara göre bu plan, Dogeverse'in başarısına katkıda bulunurken benzeri görülmemiş bir zincir üstü likidite faydası sağlayacak. En yeni akıllı sözleşme özellikli blok zincirlerinde her yerden erişilebilirliğe sahip olan Dogeverse, sektörün her köşesinden likidite ve talep çekecek.

Web sitesine göre, tokenin toplam arzının yüzde 15'i ön satışa ayrıldı. Yüzde 10'u stake ödüllerine, yüzde 25'i proje fonlarına, yüzde 10'u likiditeye ve yüzde 25'i de pazarlamaya gidecek. Son olarak, yüzde 10'u ekosistem fonuna ve yüzde 5'i de borsa listelerine ayrıldı. Bu token dağıtımı, topluluk teşvikleri ile uzun vadeli büyüme araçları arasında bir denge kuruyor.

Tüm özellikleri fiyat potansiyelini destekleyecek olsa da faydaları bununla bitmiyor. Projenin bir stake etme mekanizması da bulunuyor. Bu özellikle, ağı stabilize etmek ve güvence altına almak için tokenlerini kilitleyenleri ödüllendirme amaçlanıyor.

Şu anda, stake edenlerin kazanacağı yıllık yüzde getiri olanı ise yüzde 70’ten fazla. Ancak daha fazla token stake edildikçe bu oran azalacak. Şu ana kadar ise 22 milyardan fazla DOGEVERSE stake edildi. Bu, topluluğun projenin uzun vadeli potansiyeline olan büyük inancını gösteriyor

İlgili Haberler