Samsung'un yeni telefonu Galaxy Note 8 tanıtıldı

Samsung'un yeni telefonu Galaxy Note 8 tanıtıldı

Samsung uzun zamandır beklenen ve fotoğrafları daha önce internete sızan amiral telefonu Galaxy Note 8'i resmen tanıttı. New York'ta gerçekleştirilen dev bir etkinlikte duyurulan Galaxy Note 8 bakın hangi özelliklerle geliyor?

A+A-

Samsung Galaxy Note 8'i resmen duyurdu. Uzun zamandır beklenen yeni amiral telefonun teknik özellikleri ve görüntüleri ortaya çıktı. 6.3 inç'lik dev bir ekrana sahip olan Galaxy Note 8 en boy oranı olarak da 18.5:9 ölçülerine sahip. Yani Galaxy S8 ve S8 Plus ile aynı...

6.3 inç'lik kavisli ekranı ile birlikte 2560x1440 piksel ekran çözünürlüğüne ulaşan Galaxy Note 8 Quad HD+ ekran teknolojisini kullanıyor. 

Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çalışan Galaxy Note 8 (ki şu an yayında olan en son Android sürümü) 6 GB RAM ile geliyor. Bu da uygulamaların sorunsuz bir şekilde hızlı çalışacağını gösteriyor.

23-08-2017-18-58-53.jpg

Gelelim kameraya... Arka yüzde yer alan iki kamera 12 megapiksel. Ön yüzde ise 8 megapiksel dahili kamera bulunuyor. Bu sayede geniş açılı ve yüksek çözünürlüklü selfie görüntüler elde edilebiliyor. 

Snapdragon 835 işlemciden güç alan Galaxy Note 8'in ABD'de satışa sunulacak modellerinde 64 GB depolama hafızası olacakj. Ancak dünya genelinde satışa çıkacak modellerde 128 GB ve 256 GB'lık sürümler de bulunacak. 

microSD kart desteğine sahip olan Galaxy Note 8'e 256 GB hafıza daha ekleme şansı olacak. Harman AKG kulaklıklarla satışa sunulacak olan Galaxy Note 8'in satışına 15 Eylül'de başlanacak.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.