ฤฐรงiลleri Bakanฤฑ Soylu, enflasyon rakamlarฤฑ aรงฤฑklandฤฑktan sonra TรฤฐK’e giden ve iรงeri alฤฑnmayan CHP lideri Kฤฑlฤฑรงdaroฤlu‘na tepki gรถsterdi: Ana muhalefet partisi genel baลkanฤฑ, PKK, DHKP-C ve organize suรง รถrgรผtlerinin aฤฤฑna dรผลรผp, onlara รถzenip, mekan basmaya gitmez.
ฤฐรงiลleri Bakanฤฑ Sรผleyman Soylu, kasฤฑm ayฤฑ enflasyon rakamlarฤฑnฤฑn aรงฤฑklanmasฤฑnฤฑn ardฤฑndan bilgi almak iรงin Tรผrkiye ฤฐstatistik Kurumuna (TรฤฐK) giden ve randevusu olmadฤฑฤฤฑ gerekรงesiyle iรงeri alฤฑnmayarak kapฤฑda aรงฤฑklama yapan CHP Genel Baลkanฤฑ Kemal Kฤฑlฤฑรงdaroฤlu’nu ‘mekan basmakla’ suรงladฤฑ.
‘Mekan basmaya gitmez’
Twitter hesabฤฑndan paylaลฤฑm yapan Bakan Soylu ลunlarฤฑ yazdฤฑ:
“Kฤฑlฤฑรงdaroฤlu, suรง ve suรง รถrgรผtleri iliลkisiyle o iklimin ve sรถzlerin etkisiyle siyasi tarihimide gรถrรผlmeyen yรถntemlere baลvuruyor.
Ana muhalefet genel baลkanฤฑ; PKK, DHKP-C ve organize suรง รถrgรผtlerinin aฤฤฑna dรผลรผp, onlara รถzenip mekan basmaya gitmez.
Siyasetin ve devletin kaidesi bellidir. CHP, baลฤฑnda ehliyetini kaybetmiล bir kiลi ve bunu istismar edenlerin iลgalindedir.”







