TAV Havalimanları Medine Havalimanı'nda dev kapasite artışına gidiyor

TAV Havalimanları Medine Havalimanı'nda dev kapasite artışına gidiyor

TAV Havalimanları, Medine Havalimanı’nda var olan terminalin kapasitesini artıracak ve yeni bir iç hatlar terminali inşa edecek. 

A+A-

TAV Havalimanları, Medine Havalimanı'nda var olan terminalin kapasitesini artıracak ve yeni bir iç hatlar terminali inşa edecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bugün düzenlenen törene Suudi Arabistan Ulaştırma Bakanı Salih bin Nasır el Casır, Sivil Havacılık Otoritesi (GACA) Başkanı Abdülaziz el Duailej, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan, Murahhas Yönetim Kurulu Üyesi Franck Mereyde ve Medine Havalimanı Genel Müdürü Sofiene Abdessalem ile ulaştırma ve sivil havacılık yetkilileri katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Kaptan, Kutsal Topraklar'ın giriş kapısı Medine Havalimanı'nın, kendileri için ayrı bir önemi olduğunu belirterek "Suudi Arabistan'ın ilk havalimanı özelleştirmesi olan Medine Havalimanı'nı ortağımızla birlikte 12 yıldır başarıyla işletiyoruz. Hac ve umre ibadetini gerçekleştirmek üzere gelen yurttaşlarımızı Medine'de karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Üç yıl içinde tamamlamayı planladığımız bu yatırımla, yolcularımıza en iyi seyahat deneyimini sunmak için ciddi bir kapasite artışı yaratacağız." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler