THY için AL önerisi

THY için AL önerisi

Ziraat Yatırım, THY için hedef fiyatını 10,90 TL'ye yükseltirken, "AL" önerisini korudu

A+A-

Ziraat Yatırım THY için yüzde 18 getiri potansiyeli ile AL önerisi verdi. Aracı kurum THY için hedef fiyatını 10,90 TL'ye yükseltirken, "AL" önerisini korudu. Bugün 8.59'dan kapanış yapan hisse için belirlenen hedef fiyat yüzde 26.89 prim potansiyeli anlamına geliyor.

THY için hazırlanan raporun sonuç kısmında Ziraat Yatırım şu değerlendirmeyi yaptı:  " THY’nin tahmini değerini, beklentilerimizdeki değişiklikler, ağırlıklı ortalama sermaye maliyetinin düşürülmesi ve piyasa çarpanlarındaki güncellemelere bağlı olarak 12.395mn TL’den 15.041mn TL’ye yükseltirken, hedef hisse fiyatını da 8,98TL’den 10,90TL’ye çıkartıyoruz. Şirket hisse senetleri güncellediğimiz hedef piyasa değerine göre %18,34 oranında iskontolu işlem görmektedir. Bu nedenle daha önce “AL” önerisinde bulunduğumuz şirket hisseleri için önerimizi değiştirmiyor ve hedef hisse fiyatını da 10,90TL olarak güncelliyoruz."

 

THY RAPORUNUN TAMAMI

THY HİSSE DETAY SAYFASI

BUGÜNÜN DİĞER HİSSE ÖNERİLERİ

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.