TikTok reklamsız kullanım için kullanıcılardan aylık ücret alacak

TikTok reklamsız kullanım için kullanıcılardan aylık ücret alacak

TikTok bazı kullanıcılar için aylık ücret karşılığında reklamsız deneyimi test ediyor.

A+A-

TikTok, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki belirli kullanıcılar için uygulamasının reklamsız bir sürümünü aktif olarak test ediyor gibi görünüyor. Testin ekran görüntüsü, ayda 4,99 dolarlık abonelik için isteğe bağlı reklamsız bir deneyim gösteriyor.

İlgili kod referansı özellikle reklamsız katmanı TikTok'un topluluk içinde "test ettiği" bir şey olarak tanımlıyor. Bununla birlikte, TikTok ücretli planı resmi olarak kabul etmiş gibi görünmüyor, bu nedenle fiyatlandırma net değil.

YouTube Premium'da olduğu gibi TikTok da videolardan entegre sponsorlu içeriği kaldıramayacak. Yine de TikTok, hizmetin ayda beş dolara reklamsız bir sürümünün bazı kullanıcılar için muhtemelen çalınması için yeterince ilgi talep ediyor.

X'in (eski adıyla Twitter) video alanında TikTok ve YouTube ile rekabet etmek için kendi hedefleri var. Hizmetinin ücretli versiyonu, platformda daha yüksek erişime sahip doğrulama rozetleri vermenin yanı sıra daha uzun video yüklemelerinin kilidini açıyor. Meta ise doğrulanmış rozete ek olarak daha iyi müşteri desteği vaat ediyor.

İlgili Haberler