Trump başını Erdoğan'ın omzuna koyup ağlayacak

Trump başını Erdoğan'ın omzuna koyup ağlayacak

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, 13 Kasım'daki görüşme ile ilgili müthiş iddialarda bulundu

A+A-

Hükümete yakın ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın abisi Serhat Albayrak'ın yöneticisi olduğu Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, 13 Kasım'da ABD'deki görüşmede ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başını yaslayarak ağlayacağını ileri sürdü.

Barlas bugünkü Sabah Gazetesi'nde yayımlanan yazısında "imkan olsa da dadika dakika filme alınıp yayımlansaydı" dediği 13 Kasım'da Washington'da yapılack görüşme için "Herhalde son yılların en fazla ilgi çeken belgeseli olurdu" iddiasında bulundu.

Barlas, Trump'ın başını Erdoğan'ın omzuna dayayarak hıçkıra hıçkıra ağlama ihtimalinin oldukça yüksek oludğunu belirttiği yazısında, "Sen olsan bu durumda yapardın" şeklide akıl soracağını yazdı.

"Acaba, 13 Kasım'a kadar Amerikan iç siyasetinde kim bilir daha neler olacak?" diye soran Barlas yazısını "Biz Türkiye olarak her ihtimale hazırız ama acaba Trump hazır mı?" sorusuyla bitirdi.

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.