Türkiye'de ekranı katlanabilen telefonlara ilgi büyük

Türkiye'de ekranı katlanabilen telefonlara ilgi büyük

Samsung’un yakın zamanda ülkemizde piyasaya sürdüğü katlanabilir ekranlı akıllı telefonları Galaxy Z Flip3 ve Galaxy Z Fold3’ün satışları beklentileri aştı.

A+A-

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 ülkemizde yoğun bir ilgi görüyor. Samsung Türkiye beklentileri aşan yoğun talep için Türk tüketicilere teşekkür etti.  

Eylül ayında Türkiye’de resmen satışa sunulan katlanabilir Galaxy Z akıllı telefon serisinin yeni üyeleri Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3’ün satışları, gelen yoğun talep sayesinde katlanarak arttı.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de adeta yok satan Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3’ü satın almak isteyen kullanıcılar için, tedariğin hızlandırılmasını sağlamak amacıyla yoğun şekilde çalışıldığı bilgisi paylaşıldı.

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Azdemir, beklentilerin üzerine çıkan talep için Türk tüketicilere teşekkür ederken stokların kısa süre sonra takviyede edileceğini duyurdu. Galaxy Z Fold3 halen 21000TL, Galaxy Z Flip3 ise 10600TL civarlarında alıcı buluyor.