Twitter gerekirse kapatılacak

Twitter gerekirse kapatılacak

Eski bakan Elvan, Ankara’daki barış mitingi öncesinde düzenlenen intihar saldırı öncesinde, Twitter’da paylaşılan mesajlar hakkında değerlendirmelerde bulundu

A+A-

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ankara’daki barış mitingi öncesinde düzenlenen intihar saldırı öncesinde, Twitter’da paylaşılan mesajlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Elvan, Twitter’ın böylesi bir durumda kullanıcı bilgilerini paylaşmayı reddederse kapatılabileceğini söyledi.

TGRT’de yayınlanan ‘Neler Oluyor’ programına katılan Elvan’a Ankara saldırısı öncesinde, sosyal medyadan Ankara’da bombalı bir saldırı düzenleneceğine ilişkin mesajların paylaşıldığı, ancak Twitter yönetiminin ‘özel hayatın gizliliği’ gerekçesiyle bu hesaplara ait bilgileri vermekte güçlük çıkarttığı hatırlatıldı.

‘TWITTER’A KARŞI HER TÜRLÜ TEDBİR ALINIR’

“Bir terör hadisesi oluşuyor, bu terörün arkasında kim var araştırmaya çalışıyorsunuz, bununla ilgili yargı kararınız var ve Twitter kalkıp böyle söylüyorsa, biz de burada gereğini yaparız” diyen Elvan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bunun gereği şudur; her türlü tedbiri almak bizim görevimizdir. Eğer terörle mücadele gerekiyorsa bunu biz yapacağız. Ama Twitter’ın kalkıp da terör örgütünü koruma gibi bir eğilim içerisine girmesi kabul edilemez. Böyle bir girişim içerisine girmesi halinde gereken neyse o yapılır, gerekirse Twitter kapatılır. Teröre karşı mücadele etmekte kararlıysalar bize bu konuda yardımcı olmak zorundalar.”

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.