Wilson: Yatırımcılar uyarılarımı görmezden gelerek hata yapıyorlar

Wilson: Yatırımcılar uyarılarımı görmezden gelerek hata yapıyorlar

Morgan Stanley'in ABD hisse senedi baş stratejisti Mike Wilson, zor bir dönem için bir takım önlemler alınması, gelmekte olan zor günlere hazırlanılması yönündeki çağrılarının yatırımcılar tarafından görmezden gelinmesinin hata olduğunu söyledi.

A+A-

Morgan Stanley'in ABD hisse senedi baş stratejisti Mike Wilson, zor bir dönem için bir takım önlemler alınması, gelmekte olan zor  günlere hazırlanılması yönündeki çağrılarının yatırımcılar tarafından  görmezden gelinmesinin hata olduğunu söyledi. 
     
Yatırımcılar için dün bir bilgilendirme notu yayınlayan Wilson, "İkinci çeyrek mali sonuçları beklentilerden iyi gelse de, bunun ABD  hisse senedi piyasası için pozitif bir katalizör olmasını beklemiyoruz. 

Yatırımcılara savunma pozisyonuna geçmeleri yönünde geçtiğimiz hafta  yaptığımız uyarıyı, bu hafta artan inanç ile tekrarlıyoruz" ifadelerini kullandı. 
     
Wilson, tek seferklik vergi indirim, avantajyarının etkisiyle  salanan cari büyüme seviyesinin ciddi şekilde düşmesinin muhtemel  olduğunu vurguladı.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.