Yemek Sepeti'nin kurucusu görevinden ayrıldı

Yemek Sepeti'nin kurucusu görevinden ayrıldı

Yemek Sepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Yemek Sepeti'ndeki CEO'luk görevini bıraktığını açıkladı.

A+A-

Türkiye'nin en çok kullanılan mobil uygulamalarından birisi olan çevrimiçi yemek sipariş sitesi Yemek Sepeti'nden bir ayrılık haberi geldi. 

Geçtiğimiz saatlerde Nevzat Aydın'ın yaptığı açıklamaya göre kendisi Yemek Sepeti'ndeki CEO'luk görevini bırakıyor. Yerine ise daha öncesinde ARAMA Danışmanlık ve Migros'ta çalışmış olan, 2011 yılında Yemek Sepeti'ne katılan Mert Baki geçecek. Mert Baki CEO'luk görevinden önce İş Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. 

Nevzat Aydın şahsi Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Evet, bir devrin sonuna geldik. Jeff Bezos 25 yıl dayandı bense 21 yılı ancak görebildim. Yemeksepeti’ndeki CEO’luk görevimi artık genç ve farklı bir bakış açısına bırakmanın zamanı geldi. Yemeksepeti 9000 çalışanı ile artık çok büyük, sektöründe de tüm haksız karalamalara karşın açık ara ile lider bir şirket ve ben artık aileme, kendime ve filantropiye daha fazla zaman ayırmak istiyorum. Hep elimden geldiğince hakkaniyetli, şeffaf ve inovatif bir yönetim göstermek istedim. Kusurlarım olmuşsa tek tek affola."