Yiğit Bulut operasyon sinyali mi verdi

Yiğit Bulut operasyon sinyali mi verdi

Yiğit Bulut, 7 Haziran seçimlerinden sonra Doğan Grubuna operasyon iddialarını doğrulayan bir yazı kaleme aldı

A+A-

Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, 7 Haziran seçimlerinden sonra Doğan Grubuna operasyon iddialarını doğrulayan bir yazı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomiden sorumlu Başdanışmanı ve yandaş medyanın yazarlarından Yiğit Bulut, köşesinde ele aldığı yazıda isim vermeden Doğan Medyası'na 7 Haziran'dan sonra operasyon yapılacağı iddialarını doğrular nitelikte ifadeler kullandı.

Yiğit Bulut, Star Gazetesi'ndeki bugünkü yazısında isim vermeden Ertuğrul Özkök'ün ve Doğan Grubu'nun hesap vereceğini yazdı. Gezi olayları döneminde isim vermeden Ertuğrul Özkök'ün o dönemdeki “Türkiye’nin Tahrir’i neresi olacak” başlıklı yazısını hatırlatan ve o yazıya karşı kendisinin yazdığı yazıyı bir kez daha yayınlayan Yiğit Bulut, yazısının son bölümünde şu ifadeye yer verdi:

"7 HAZİRAN YERLEŞİK DÜZEN VE UZANTILARI İÇİN “SON” OLACAK!" "Sevgili dostlar, GEZİ DARBE denemesinin üstünden 2 yıl geçti... Darbe denemesi içinde organik olarak olanlara sözüm yok ! Hesaplarını elbet YARGI’ya verecekler! Kendi istediklerini-istemediklerini söylemek için meydanlara çıkan samimi insanlara çift sözüm var; attığınız her samimi içten adımda YERLEŞİK DÜZEN ve uzantılarının nasıl bir kurgu içinde olduklarını ve ESAS AMAÇLARININ NE OLDUĞUNU LÜTFEN UNUTMAYIN! BU AÇIDAN BAKINCA 7 HAZİRAN VE BAŞKANLIK GEÇİŞİ ÇOK ÇOK ÖNEMLİ! 7 HAZİRAN YERLEŞİK DÜZEN VE UZANTILARI İÇİN “SON” OLACAK!"

Yiğit Bulut'un bu sözleri, uzun süreden beri Erdoğan'ın ve AKP iktidarının mitinglerinde hedef tahtası olan Doğan Grubu'na seçimlerden sonra operasyon yapılacak iddiasını akıllara getirdi.

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.