Dรผnyanฤฑn sayฤฑlฤฑ รin fรผzyon restoranlarฤฑ arasฤฑnda gรถsterilen Michelin yฤฑldฤฑzlฤฑ รผnlรผ Uzakdoฤu markasฤฑ Hakkasan, uzun bir ayrฤฑlฤฑฤฤฑn ardฤฑndan tekrar Tรผrkiyeโye dรถnรผyor. Dรผnya’nฤฑn haberine gรถre Tรผrkiyeโye 2008โde gelen ve 2 yฤฑlฤฑn ardฤฑndan 2010โda Tรผrkiyeโden รงฤฑkan dรผnyaca รผnlรผ lรผks restoran Hakkasan bu kez Katar-Tรผrk ortaklฤฑฤฤฑyla dรถnรผyor.
Hakkasanโฤฑn internet sitesinde ลirketin Tรผrkiyeโye dรถnรผล iรงin iki lokasyon belirlediฤi gรถrรผlรผyor. Bu lokasyonlardan biri Bodrum, diฤeri de ฤฐstanbul. รnรผmรผzdeki gรผnlerde aรงฤฑlacak her iki restoranฤฑ ise Tรผrkiyeโye getiren ise Katarlฤฑ Alfardan Holding ve Astaล Holding.
Yapฤฑlan anlaลma ile birlikte Hakkasan ilk olarak yaz ayฤฑnda Mandarin Oriental Bodrum’da aรงฤฑlacak. Ardฤฑndan da yฤฑlฤฑn sonuna doฤru ฤฐstanbulโdaki Mandarin Oriental Bosphorusโtaki ลube eklenecek.
ลube sayฤฑsฤฑ 12’ye รงฤฑkฤฑyor
Bรถylece Hakkasanโฤฑn dรผnya genelindeki 10 olan ลube sayฤฑsฤฑ, 12โye รงฤฑkacak. Hakkasan Group ฤฐล Geliลtirma Baลkanฤฑ Angela Lester, โAlfardan Group ile ortaklฤฑฤฤฑmฤฑzฤฑ geniลletip Astaล Holding ile yeni bir iliลki kurarak, yalnฤฑzca Hakkasan’da bulunabilecek en iyi modern Kanton menรผlerini ve lรผks bir deneyimi Tรผrkiye’ye getirmekten heyecan duyuyoruzโ dedi. Alfardan Group Baลkanฤฑ ve CEO’su Omar Hussain Alfardan ise “Alfardan Group, Astas Holding ve Hakkasan Group arasฤฑndaki ortaklฤฑk, รถzel lรผks hizmetler yaratmadaki birleลik uzmanlฤฑฤฤฑmฤฑzฤฑ bir araya getiren uluslararasฤฑ deneyim ve baฤlantฤฑlara dayanฤฑyorโ dedi.







