Skyalp Finansal Teknolojiler ve Danฤฑลmanlฤฑk A.ล. (SKYLP), (Eski adฤฑ:ฤฐdeal Finansal Teknolojiler ve Danฤฑลmanlฤฑk A.ล. “IDEAS”) tarafฤฑndan Kamuyu Aydฤฑnlatma Platformuโnda (KAP) yapฤฑlan bildirimde kar payฤฑ daฤฤฑtฤฑm kararฤฑ duyuruldu.
ลirketin aรงฤฑklamasฤฑnda, Yรถnetim Kurulu’nun 2023 yฤฑlฤฑ faaliyetleri sonucu oluลan dรถnem karฤฑndan 1.tertip yasal yedek akรงe ayrฤฑldฤฑktan sonra kalan karฤฑn olaฤanรผstรผ yedek akรงelere ilave edilmesine ve kar daฤฤฑtฤฑmฤฑ yapฤฑlmamasฤฑ yรถnรผndeki kararฤฑnฤฑn Genel Kurul’da oylamaya sunularak kabul edildiฤi ifade edildi.
ลirketin Kamuyu Aydฤฑnlatma Platformuโnda yaptฤฑฤฤฑ aรงฤฑklamasฤฑnda ลu ayrฤฑntฤฑlara yer verildi;
“ลirket yรถnetim kurulu tarafฤฑndan, 6362 sayฤฑlฤฑ Sermaye Piyasasฤฑ Kanunu, Vergi Usul Kanunu, ลirket esas sรถzleลmesinin 14.maddesi, kar daฤฤฑtฤฑm politikasฤฑ ve sair mevzuat hรผkรผmleri de dikkate alฤฑnarak 2023 yฤฑlฤฑ faaliyetleri sonucu oluลan dรถnem karฤฑndan 1.tertip yasal yedek akรงe ayrฤฑldฤฑktan sonra kalan karฤฑn olaฤanรผstรผ yedek akรงelere ilave edilmesine ve kar daฤฤฑtฤฑmฤฑ yapฤฑlmamasฤฑ hususunun Genel Kurulโa teklif edilmesine, oy birliฤi ile karar verildiฤi bilgisi duyurulmuล olup, 31.07.2024(bugรผn) tarihli Olaฤan Genel Kurul Toplantฤฑsฤฑnda; Yรถnetim Kuruluโnun kar daฤฤฑtฤฑm teklifi ile uyumlu olan, kar daฤฤฑtฤฑmฤฑ yapฤฑlmamasฤฑnฤฑ teklif eden yazฤฑlฤฑ รถnerge okundu. Yรถnetim Kuruluโnun teklifi ve yazฤฑlฤฑ รถnerge doฤrultusunda, daฤฤฑtฤฑlabilir net dรถnem karฤฑndan 1.tertip kanuni yedek akรงe ayrฤฑldฤฑktan sonra, kalan karฤฑn olaฤanรผstรผ yedek akรงe olarak ayrฤฑlmasฤฑ ve kar daฤฤฑtฤฑlmamasฤฑ hususu oylama sunuldu ve yapฤฑlan oylama neticesinde oy birliฤi ile kabul edildi.”







