Fade Gฤฑda Yatฤฑrฤฑm San.Tic.A.ล., Menemenโdeki tesislerinde, Astronaut Akฤฑllฤฑ Sรผt Saฤฤฑm Robotunu devreye sokarak, รผretimde verimliliฤi maksimum verimi ve kaliteyi elde etmeye baลladฤฑฤฤฑnฤฑ duyurdu. ลirket ayrฤฑca ilave Akฤฑllฤฑ Sรผt Saฤฤฑm Robotu makinesinin gerekliliฤine karar verildiฤini ve alฤฑmฤฑn gerรงekleลtirildiฤini belirtti.
Fade Gฤฑda’nฤฑn KAP’ta yer alan aรงฤฑklamasฤฑnda ลu ayrฤฑntฤฑlara yer verildi;
“2019 yฤฑlฤฑnda ลirketimiz Fade Gฤฑda Yatฤฑrฤฑm San.Tic.A.ล., Menemenโdeki 90.158 mยฒ yรผzรถlรงรผmlรผ ve iรงerisinde organik tarฤฑm faaliyetinde bulunduฤu tarlasฤฑnฤฑn daha verimli deฤerlendirilmesi ilkesi ile, 10.000 mยฒโlik kฤฑsmฤฑnda; depo, ofis, รงoban evi ve modern, hijyenik; 1.000 kรผรงรผkbaล ve 1.000 bรผyรผkbaล kapasiteli olmak รผzere รงiftlik yatฤฑrฤฑmฤฑnฤฑ tamamlamฤฑลtฤฑr. Bu tarlada yetiลen bitkiler, bรผyรผkbaล hayvanlar tarafฤฑndan tรผketilir ve bu hayvanlardan tabi olarak doฤal gรผbre elde edilir ve bu gรผbreler tekrar bu tarlada yetiลtirilen bitkiler iรงin kullanฤฑlarak mรผkemmel bir besin zinciri ve ekolojik dรถnรผลรผm elde edilmiล olur.
Bu yatฤฑrฤฑm ile birlikte ลirketimiz, hiรงbir alanฤฑnda insan eli deฤmeyen ve en son ileri teknolojiye sahip Lely Astronaut Akฤฑllฤฑ Sรผt Saฤฤฑm Robotunu bรผnyesine katmฤฑล ve mevcut Lely Astronaut Akฤฑllฤฑ Sรผt Saฤฤฑm Robotu ile serbestรงe dolaลan, istediฤi zamanda saฤฤฑlan ve 24 saat takip edilebilen mutlu inekler ile รผretimde maksimum verimi ve kaliteyi elde etmeye baลlamฤฑลtฤฑr.
Bรผyรผkbaล hayvan ithalatlarฤฑ ile canlฤฑ hayvan sayฤฑmฤฑzdaki artฤฑล ve yeni ithalatlarฤฑn devamฤฑ ile, รผretim kapasitemizin artmasฤฑ sonucu, ilave Akฤฑllฤฑ Sรผt Saฤฤฑm Robotu makinesinin gerekliliฤine karar verilmiล ve alฤฑmฤฑ gerรงekleลtirilmiล olup; ivedi olarak รผretimde devreye sokulmuลtur. Ayrฤฑca ilave robotlar alฤฑnmasฤฑ durumunda, siz deฤerli yatฤฑrฤฑmcฤฑlarฤฑmฤฑzฤฑn bilgisine sunulacaktฤฑr.
Bilgilerinize sunarฤฑz”







