AKPโliler, ฤฐBB Meclisiโne โek gรผndem teklifiโ verip belediyenin iลtiraki ฤฐmar A.ล.โye ait bazฤฑ arazilerin yeลil alan ilan edilmesini saฤladฤฑ
Sรถzcรผ’den รzlem Gรผvenli’nin haberine gรถre, Meclis usulรผne ve imar mevzuatฤฑna aykฤฑrฤฑ yapฤฑlan deฤiลiklik tartฤฑลma yarattฤฑ. ฤฐBB Baลkanฤฑ Ekrem ฤฐmamoฤlu, โ312 milyon liraya bir araziyi, 10 ay รถnce proje geliลtirip satฤฑลa รงฤฑkartan yรถnetim, โBen burayฤฑ yeลil alan yapacaฤฤฑm’ diye รถnรผmรผze getiriyor. Milletin 312 milyon lirasฤฑnฤฑ da รงรถpe atฤฑyorsunโ dedi.
KฤฐPTAล SATIN ALDI
ฤฐmamoฤlu’nun deฤindiฤi Baลakลehir’deki arazinin satฤฑล sรผreci ve รถdenen rakamlar da ortaya รงฤฑktฤฑ. KฤฐPTAล, 100 bin metrekarelik araziyi satฤฑn aldฤฑ ve arazi รผzerinde konut projesi geliลtirdi. Arazi iรงin KฤฐPTAล’ฤฑn kasasฤฑndan toplamda 324 milyon lira รงฤฑktฤฑ. Arazi, 2018 Aralฤฑk’ta ฤฐmar A.ล.’ye satฤฑldฤฑ. AKP, 324 milyon lira harcanan arsayฤฑ, ฤฐmamoฤlu baลkan olunca yeลil alan ilan etti.







