Galatasaray Kulรผbรผnรผn borcunun 2 milyar 689 milyon lira olduฤu aรงฤฑklandฤฑ.
Sarฤฑ-kฤฑrmฤฑzฤฑlฤฑ kulรผbรผn Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerรงekleลtirilen ekim ayฤฑ olaฤan divan kurulu toplantฤฑsฤฑnda baลkan yardฤฑmcฤฑsฤฑ Kaan Kanรงal, mali durumla ilgili sunum gerรงekleลtirdi.
Detaylฤฑ bir sunum yapan Kanรงal, 30 Haziran itibarฤฑyla kulรผp ve baฤlฤฑ ortaklฤฑklarฤฑnฤฑn borcunun 2 milyar 689 milyon lira olduฤunu bildirdi.
Alacaklarฤฑ 1 milyar 463 milyon lira olan Galatasaray’ฤฑn borรง alacak farkฤฑnฤฑn ise 1 milyar 226 milyar lira olduฤu aktarฤฑldฤฑ.
Bu sezon futbol takฤฑmฤฑnฤฑn iรง saha maรงlarฤฑyla ilgili 32 bin 640 adet kombine, 151 adet de loca satฤฑldฤฑฤฤฑ kaydedildi.
Kaan Kanรงal, kฤฑsa vadeli kredilerin uzun vadeye yayฤฑldฤฑฤฤฑnฤฑ belirterek, dรถviz cinsinden kredilerin azaltฤฑldฤฑฤฤฑnฤฑ vurguladฤฑ.







