Birleลik Koyunlular Mencucat Ticaret ve Sanayi A.ล. (BRKO) hissesinin iลlem sฤฑrasฤฑ saat 13:00 itibarฤฑyla yeniden iลlem gรถrmeye baลlayacak.
ลirketin finansal raporlarฤฑnฤฑ son sรผresi iรงinde aรงฤฑklamamasฤฑ nedeniyle kapatฤฑlan iลlem sฤฑrasฤฑ SPK’nฤฑn ลirkete ek sรผre tanฤฑmasฤฑnฤฑn ardฤฑndan bugรผn saat 13.00 itibarฤฑ ile yeniden iลleme aรงฤฑklacak.
Birleลik Koyunlular Mencucat Ticaret ve Sanayi A.ล. ile igili olarak KAP’ta yer alan aรงฤฑklamada ลรถyle denildi;
“BRKO.E sฤฑrasฤฑ ลirketin finansal raporlarฤฑnฤฑn KAP’a bildirimi ile ilgili olarak ek sรผre verilmesinin Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu tarafฤฑndan uygun gรถrรผlmesi sebebiyle saat 13:00’da Tek Fiyat Emir Toplama bรถlรผmรผnde yeniden iลleme aรงฤฑlacaktฤฑr.”







