ลirketin aรงฤฑklamasฤฑna gรถre, Asya, Avrupa, Orta Doฤu, Yeni Zelanda ve Kuzey Amerika’da 60’tan fazla ลehirde 130’dan fazla otelle hizmet veren Millennium Hotels & Resorts, “Millennium Istanbul Golden Horn Otel”de konuklarฤฑnฤฑ aฤฤฑrlamaya baลladฤฑ.
Tarihi Yarฤฑmada’da Ayvansaray-Balat bรถlgesinde konumlandฤฑrฤฑlan 5 yฤฑldฤฑzlฤฑ otel, 3 adet suit, 21 adet deluxe, 90 adet superior, 13 adet standart olmak รผzere 127 odaya sahip. Otelin, รถzel sokaฤฤฑndan giriล imkanฤฑ bulunan ve gรผn ฤฑลฤฑฤฤฑ alan 404 metrekare bรผyรผklรผฤรผndeki balo salonu ile 300 kiลiye kadar yaz ve kฤฑล davetleri iรงin tasarlanan รถn bahรงesi bulunuyor.
Otel misafirleri, Keros Restaurant’ta aรงฤฑk bรผfe kahvaltฤฑ hizmetinin yanฤฑ sฤฑra รถฤlen ve akลam servislerinde Tรผrk ve dรผnya mutfaklarฤฑndan farklฤฑ lezzetleri bulabiliyor, Girit mutfaฤฤฑnฤฑn รถzel lezzetlerini tadabiliyor.
“Uluslararasฤฑ arenada รถnemli bir yere sahip”
Aรงฤฑklamada otel hakkฤฑnda gรถrรผลlerine yer verilen Millennium Istanbul Golden Horn Genel Mรผdรผrรผ Orhan Yeลerenyuva, uluslararasฤฑ arenada รถnemli bir yere sahip olan Millennium Hotels&Resorts otel zincirinin Tรผrkiye’deki ilk yatฤฑrฤฑmฤฑnฤฑn kapฤฑlarฤฑnฤฑ aรงtฤฑฤฤฑnฤฑ bildirdi.
Konumu ve imkanlarฤฑyla lรผks ve konforu bir arada sunan otelin Haliรง sahilinin kฤฑyฤฑ ลeridinde yer aldฤฑฤฤฑnฤฑ aktaran Yeลerenyuva, ลu bilgileri verdi:
“Millennium Istanbul Golden Horn, Roma, Bizans ve Osmanlฤฑ imparatorluklarฤฑna ev sahipliฤi yapan ve her kรถลesinde bunun izlerini taลฤฑyan kรผltรผrel รงeลitliliฤe sahip, surlar iรงerisinde, Tekfur Sarayฤฑ, Anemas Zindanlarฤฑ, Emir Buhari Tekkesi, Meryem Ana Kilisesi gibi dรผnyaca รผnlรผ tarihi eserlerle รงevrili, รถzel bir lokasyonda bulunuyor. Tarihin kalbi burada atฤฑyor. Bizler de, konuklarฤฑmฤฑzฤฑ Millennium Otel Grubu’nun yรผksek misafirperverlik standartlarฤฑyla aฤฤฑrlamak iรงin hazฤฑr bekliyoruz.”







