Sabancฤฑ Holding ve Carrefour iลtiraki Carrefoursa Genel Mรผdรผrรผ Hakan Ergin, 16 Nisan 2018 tarihi itibari ile gรถrevinden ayrฤฑlma kararฤฑ aldฤฑ.
Sabancฤฑ Holding aรงฤฑklamasฤฑna gรถre, ลirketin Genel Mรผdรผrlรผฤรผโne halen Carrefoursa CFOโsu olarak gรถrev yapan Kutay Kartallฤฑoฤlu vekaleten atandฤฑ.
Aรงฤฑklamada gรถrรผลlerine yer verilen Sabancฤฑ Holding Perakende Grup Baลkanฤฑ Ata Kรถseoฤlu, “Gรถrev sรผresince, Carrefoursaโya olan katkฤฑlarฤฑndan dolayฤฑ Hakan Erginโe teลekkรผr ediyoruz. Halen Carrefoursaโda CFO gรถrevinde bulunan Kutay Kartallฤฑoฤlu, yeni bir atama yapฤฑlฤฑncaya kadar mevcut sorumluluklarฤฑna ilave olarak, Carrefoursa Genel Mรผdรผrlรผฤรผ gรถrevini vekaleten รผstlenecek. Carrefoursa bu geรงiล sรผrecinde mevcut uzun vadeli hedefleri doฤrultusunda รงalฤฑลmalarฤฑnฤฑ yรผrรผtecek; yeni gรถrevlendirme de en kฤฑsa zamanda yapฤฑlacaktฤฑr.” ifadelerini kullandฤฑ.







