NN Hayat ve Emeklilik’in yeni รst Yรถneticisi (CEO) Marius Popescu oldu.
ลirket aรงฤฑklamasฤฑna gรถre, NN Hayat ve Emeklilik’te son 3 yฤฑldฤฑr Genel Mรผdรผr olarak gรถrev yapan Frank Eijsink, Hazine Mรผsteลarlฤฑฤฤฑ’nฤฑn onayฤฑnฤฑn ardฤฑndan 1 Nisan 2017 itibarฤฑyla bu gรถrevi Marius Popescu’ya devrediyor.
Eijsink, gรถrevi sรผresince ING Emeklilik markasฤฑnฤฑn NN Hayat ve Emeklilik markasฤฑna geรงiลini gerรงekleลtirdi, NN’in hayat sigortasฤฑ alanฤฑndaki pazar payฤฑnฤฑ iki katฤฑna รงฤฑkarttฤฑ ve ลirketi Bireysel Emeklilik’te Otomatik Katฤฑlฤฑm’a hazฤฑrladฤฑ.
Marius Popescu, 2005 yฤฑlฤฑndan bu yana NN Romanya’da gรถrev yapฤฑyor. Son 12 yฤฑlda NN Romanya Yatฤฑrฤฑm Ortaklฤฑฤฤฑ’nฤฑn Genel Mรผdรผrlรผฤรผ, NN Romanya’nฤฑn Finans Genel Mรผdรผr Yardฤฑmcฤฑlฤฑฤฤฑ ve Satฤฑล Genel Mรผdรผr Yardฤฑmcฤฑlฤฑฤฤฑ gibi รงeลitli รผst dรผzey pozisyonda รงalฤฑลan Popescu, 2013’ten bu yana NN Romanya’nฤฑn Genel Mรผdรผrรผ gรถrevini sรผrdรผrรผyor.
NN Hayat ve Emeklilik’in yeni Genel Mรผdรผrรผ olarak Popescu’nun รถnceliฤi hayat sigortasฤฑ ve bireysel emeklilik alanlarฤฑndaki pazar payฤฑnฤฑ bรผyรผtmek ve NN’in global stratejisine paralel olarak mรผลteri deneyimini daha da geliลtirmek olacak.
Aรงฤฑklamada gรถrรผลlerine yer verilen NN Group Uluslararasฤฑ Sigortacฤฑlฤฑk CEO’su Robin Spencer, ลunlarฤฑ kaydetti:
“Marius Popescu, NN Romanya’nฤฑn CEO’su olarak istikrarlฤฑ bir ลekilde beklentilerin de รถtesinde sonuรงlar elde ederek hem hayat sigortasฤฑ hem de emeklilik alanฤฑnda ลirketin sektรถr liderliฤini korumasฤฑnฤฑ saฤladฤฑ. Marius, bรผyรผyen pazarlarda iล geliลtirme konusunda ciddi deneyim sahibi ve NN Romanya’da son derece baลarฤฑlฤฑ oldu.
Derin sigortacฤฑlฤฑk bilgisi, giriลimci ruhu ve sonuรง odaklฤฑlฤฑฤฤฑ ile Marius’un NN Tรผrkiye’nin baลarฤฑsฤฑna ciddi katkฤฑ saฤlayacaฤฤฑna inanฤฑyorum.”







