ลirketten yapฤฑlan yazฤฑlฤฑ aรงฤฑklamaya gรถre, Socar Yatฤฑrฤฑmlar Genel Mรผdรผr Yardฤฑmcฤฑsฤฑ olarak Bakรผโde gรถrev yapmakta olan Gahramanov, Socar Tรผrkiye Genel Mรผdรผrlรผฤรผne getirildi.
2008 yฤฑlฤฑndan bu yana Petkim ve Socar Tรผrkiye’de gรถrev yapan Kenan Yavuz’un รผst yรถneticilik (CEO) gรถrevinden ayrฤฑldฤฑฤฤฑ belirtilen aรงฤฑklamada, grup ลirketlerindeki yรถnetim kurulu รผyeliklerini devam ettireceฤi vurgulandฤฑ.
Socar Tรผrkiye Yรถnetim Kurulu Baลkanฤฑ Vagif Aliyev, bayrak deฤiลimine iliลkin aรงฤฑklamasฤฑnda, “SocarTรผrkiye, Kenan Yavuz รถnderliฤinde รถnemli baลarฤฑlara imza attฤฑ. Sayฤฑn Yavuzโun Petkim ile Tรผrkiyeโnin sanayileลmesine yaptฤฑฤฤฑ katkฤฑlar aรงฤฑktฤฑr. Kenan Yavuz, grup ลirketlerimizdeki yรถnetim kurulu รผyeliklerini devam ettirecektir. CEOโluฤu boyunca hem ลirketlerimizin yatฤฑrฤฑmlarฤฑnฤฑn ilerlemesine hem de Tรผrkiyeโnin enerji sektรถrรผnde rekabetรงi bir konuma eriลmesi adฤฑna รถnemli katkฤฑlarda bulunmuลtur.โ ifadelerini kullandฤฑ.
Aliyev, yeni dรถnemde Socar Tรผrkiye’nin genel mรผdรผrlรผฤรผnรผ yรผrรผtecek Gahramanovโun 8 yฤฑlฤฑ aลkฤฑn sรผredir Socar bรผnyesinde รงok รถnemli gรถrevler รผstlendiฤine dikkati รงekerek, “Zaur Gahramonov, SOCARโdaki gรถrevleri sรผresince uluslararasฤฑ alanda rekabet gรผcรผmรผzรผ artฤฑran รงalฤฑลmalara imza attฤฑ. Kรผresel vizyonumuzun daha da geniลlemesine, derinleลmesine ciddi katkฤฑlar saฤlarken, SOCAR bรผnyesinde farklฤฑ gรถrevleri bรผyรผk baลarฤฑyla yรผrรผttรผ. Kendisine Genel Mรผdรผrlรผk gรถrevinde baลarฤฑlar diliyorum. Eminim ki Zaur Gahramanov, SOCAR Tรผrkiyeโnin baลarฤฑ รงฤฑtasฤฑnฤฑ ve iki kardeล รผlkenin enerji sektรถrรผndeki konumunu daha da yukarฤฑlara taลฤฑyacaktฤฑr.” deฤerlendirmesinde bulundu.







