Batฤฑ bรถlgelerinde beklenen kar yaฤฤฑลฤฑnฤฑn รงarลamba gecesinden itibaren etkili olacaฤฤฑ aรงฤฑklandฤฑ.
Meteoroloji Genel Mรผdรผrlรผฤรผ’nden yapฤฑlan aรงฤฑklamaya gรถre; Batฤฑ Akdeniz Bรถlgesi’nde hava parรงalฤฑ ve รงok bulutlu, aralฤฑklฤฑ saฤanak gรถrรผlecek.
Yaฤฤฑลlarฤฑn sabah saatlerinde Muฤla ve Antalya รงevrelerinde yer yer kuvvetli olacaฤฤฑ tahmin ediliyor.
ฤฐรง kesimlerde yer yer hafif don ve buzlanma bekleniyor. Hava sฤฑcaklฤฑฤฤฑ yaฤฤฑลla 2 ila 4 derece azalacak.
รarลamba’dan sonra kar geliyor
Meteoroloji’nin geรงtiฤimiz haftadan beri uyarฤฑlarฤฑnฤฑ yaptฤฑฤฤฑ kar yaฤฤฑลฤฑnฤฑn ise perลembe sabahฤฑndan itibaren etikili olacaฤฤฑ รถฤrenildi.
Yeni haftayla birlikte Marmara’da etkili olacak ลiddetli yaฤฤฑล, รงarลamba akลamฤฑndan itibaren karla karฤฑลฤฑk yaฤmur ลeklinde devam edecek. Soฤuk havanฤฑn hafta sonuna kadar devam edeceฤi belirtildi.
Muฤla ve Antalya’ya uyarฤฑ
Meteoroloji Genel Mรผdรผrlรผฤรผnden yapฤฑlan aรงฤฑklamaya gรถre, Batฤฑ Akdeniz Bรถlgesi’nde hava parรงalฤฑ ve รงok bulutlu, aralฤฑklฤฑ saฤanak gรถrรผlecek.
Yaฤฤฑลlarฤฑn Sabah saatlerinde Muฤla ve Antalya รงevrelerinde yer yer kuvvetli olacaฤฤฑ tahmin ediliyor. ฤฐรง kesimlerde yer yer hafif don ve buzlanma bekleniyor.
Hava sฤฑcaklฤฑฤฤฑ yaฤฤฑลla 2 ila 4 derece azalacak.







