10 milyon liralฤฑk baฤฤฑล iddialarฤฑyla ilgili aรงฤฑklama yapan Emlak Konut, hem iddialarฤฑ doฤruladฤฑ hem de baฤฤฑล yaptฤฑฤฤฑ kurumu aรงฤฑkladฤฑ.
Emlak konut GYO’dan Kamuyu Aydฤฑnlatma Platformu’na yapฤฑlan aรงฤฑklama, ”ลirketimiz tarafฤฑndan 24.12.2014 tarihinde 10 milyon TL tutarฤฑnda baฤฤฑล yapฤฑldฤฑฤฤฑ aรงฤฑklanmฤฑลtฤฑr.
Yapฤฑlan baฤฤฑล ile ilgili olarak bazฤฑ basฤฑn ve yayฤฑn organlarฤฑnda yer alan yorumlar nedeniyle aลaฤฤฑdaki aรงฤฑklamanฤฑn yapฤฑlmasฤฑ ihtiyacฤฑ hasฤฑl olmuลtur.
Sรถz konusu baฤฤฑล, halen รamlฤฑca’da 3.500 araรงlฤฑk otopark,10.950 m2 Tรผrk ฤฐslam Eserleri mรผzesi, 3.435 m2 sanat galerisi, 2.750 m2 kรผtรผphane, 2.400 m2 8 adet el sanatlarฤฑ atรถlyesi, 1.000 kiลilik konferans salonu ve Cami inลaatฤฑnฤฑ yapmakta olan “ฤฐstanbul Cami ve EฤitimKรผltรผr Hizmetleri Yaptฤฑrma ve Yaลatma Derneฤi” ne yapฤฑlmฤฑลtฤฑr” denildi.
Buna gรถre sรถz konusu baฤฤฑลฤฑn รskรผdarโda yapฤฑmฤฑ devam eden รamlฤฑca Camii iรงin yapฤฑldฤฑฤฤฑ belirtildi.







