Apple, Nisan ayฤฑnda Vision Pro iรงin Apple Intelligence desteฤini iรงeren bir gรผncelleme yayฤฑnlamaya hazฤฑrlanฤฑyor. Yapay zeka รถzelliklerini barฤฑndฤฑran visionOS 2.4’รผn beta sรผrรผmรผ ise bu hafta geliลtiricilere sunulacak. Bu gรผncelleme ile kullanฤฑcฤฑlar, metinleri dรผzenleyip yeniden yazabilecek, รถzel gรถrseller oluลturabilecek ve daha geliลmiล yanฤฑtlar alabilecek.
Apple, Nisan ayฤฑnda yayฤฑnlayacaฤฤฑ visionOS 2.4 gรผncellemesiyle Vision Proโya Apple Intelligence desteฤi ekliyor.

Bu yapay zeka entegrasyonu sayesinde kullanฤฑcฤฑlar, metinleri dรผzenleyip yeniden yazabilecek, รถzel gรถrseller oluลturabilecek ve daha geliลmiล yanฤฑtlar alabilecek. Apple Intelligence ลu anda iPhone 15 Pro, yakฤฑnda รงฤฑkacak iPhone 16 ve 16 Pro, M serisi iPad Pro ve iPad Air, en yeni iPad mini ve M serisi Mac modellerinde kullanฤฑlฤฑyor.
Vision Pro: Yeni diller gelecek
Ayrฤฑca, Apple Intelligenceโa yeni dil destekleri ekleniyor. ฤฐlk etapta ฤฐngilizce olarak beta sรผrรผmรผyle sunulacak yapay zeka รถzellikleri, ilerleyen dรถnemlerde Almanca, รince, Fransฤฑzca, ฤฐspanyolca, ฤฐtalyanca, Japonca, Korece ve Portekizce gibi dillerle geniลletilecek. Apple, kiลisel ve sezgisel bir yapay zeka deneyimi sunmayฤฑ amaรงlayan bu sistemin daha fazla dil seรงeneฤiyle yakฤฑnda eriลilebilir olacaฤฤฑnฤฑ duyurdu.
VisionOS 2.4โรผn genel kullanฤฑma sunulmasฤฑ ise Nisan ayฤฑnda gerรงekleลecek.







