Taลฤฑnabilir evlerin (konteyner) ithalatฤฑnda gรผmrรผk vergisi ve ilave gรผmrรผk vergisi (ฤฐGV) 31 Temmuz'a kadar sฤฑfฤฑr olarak uygulanacak.
Yayฤฑnlanma: 10.03.2023 - 12:50
ฤฐthalat rejimi kararฤฑnda deฤiลiklik yapฤฑlmasฤฑna iliลkin Cumhurbaลkanฤฑ kararฤฑ Resmi Gazete’nin bugรผnkรผ sayฤฑsฤฑnda yayฤฑmlandฤฑ. Kararla, sรถz konusu ithalata iliลkin tabloya, 31 Temmuz’a kadar bu kapsamdaki ithalatta gรผmrรผk vergisinin sฤฑfฤฑr olarak uygulanacaฤฤฑna yรถnelik bir dip not eklendi.
BORSATEK.COM'u haber kaynaฤฤฑ olarak ekleyin
Borsa, dรถviz, altฤฑn, kripto ve piyasa haberlerinde en gรผncel ve gรผvenilir kaynaฤa an be an ulaลฤฑn.
Aynฤฑ gazetede yer alan ve ithalatta ilave gรผmrรผk vergisi uygulanmasฤฑna iliลkin kararda deฤiลiklik yapan Cumhurbaลkanฤฑ kararฤฑyla, konut amaรงlฤฑ konteyner ithalatฤฑnda ฤฐGV’nin de sฤฑfฤฑr olarak uygulanmasฤฑ hรผkรผm altฤฑna alฤฑndฤฑ.