Cumhurbaลkanฤฑย Recep Tayyip Erdoฤan, CHP’den istifa eden ฤฐzmir Bรผyรผkลehir Belediye Baลkanฤฑย Cemil Tugayย ile Beลtepeโde bir araya geldi. Cumhurbaลkanlฤฑฤฤฑ Kรผlliyesiโnde gerรงekleลen kabulรผn basฤฑna kapalฤฑ olarak yapฤฑldฤฑฤฤฑ bildirildi.
Beลtepeโde gerรงekleลen gรถrรผลmeye iliลkin herhangi bir iรงerik detayฤฑ paylaลฤฑlmazken, sรถz konusu kabulรผn basฤฑna kapalฤฑ olarak gerรงekleลtirildiฤi aktarฤฑldฤฑ.
Tugay sosyal medya hesabฤฑndan konuya iliลkin yaptฤฑฤฤฑ aรงฤฑklamada ลu ifadeleri kullandฤฑ:

“Bugรผn, Cumhurbaลkanฤฑmฤฑz Sayฤฑn Recep Tayyip Erdoฤan tarafฤฑndan Cumhurbaลkanlฤฑฤฤฑ Kรผlliyesiโnde kabul edildik.
Sayฤฑn Cumhurbaลkanฤฑmฤฑza, ฤฐzmirโimizin gรผndemindeki รถnemli konular ile kentimizin geleceฤine yรถnelik projelerimiz hakkฤฑnda bilgi arz ettik.
Nazik kabulleri ve ฤฐzmirโimize gรถsterdikleri ilgi iรงin Sayฤฑn Cumhurbaลkanฤฑmฤฑza teลekkรผr ediyorum.”
Yeni Akit: Cumhurbaลkanฤฑ Erdoฤan, AK Parti’ye geรงeceฤi iddia edilen Cemil Tugay’ฤฑ kabul etti
AKP’ye yakฤฑnlฤฑฤฤฑ ile bilinen Yeni Akit gazetesi Tugay’ฤฑn ziyaretini “… AK Parti’ye geรงeceฤi iddia edilen Cemil Tugay…” baลlฤฑฤฤฑ ile haberleลtirdi. Haberin devamฤฑ ลรถyle:
“Cumhurbaลkanฤฑ Recep Tayyip Erdoฤan, bir sรผredir AK Parti’ye katฤฑlacaฤฤฑ konuลulan ฤฐzmir Bรผyรผkลehir Belediye Baลkanฤฑ Cemil Tugay’ฤฑ, Cumhurbaลkanlฤฑฤฤฑ Kรผlliyesi’nde kabul etti. AK Parti’nin resmi sosyal medya hesabฤฑndan duyurulan gรถrรผลmenin Tugay’ฤฑn talebi ile gerรงekleลtiฤi รถฤrenildi.
Gรถrรผลmenin Cumhurbaลkanlฤฑฤฤฑnฤฑn resmi hesabฤฑ yerine AK Parti’nin sosyal medya hesabฤฑndan duyurulmasฤฑ, ayrฤฑca gรถrรผลme รถncesi AK Parti ฤฐzmir Milletvekili Mehmet Kasapoฤlu’nun ‘Her an her ลey olabilir’ aรงฤฑklamasฤฑndan bulunmasฤฑ, Tugay’ฤฑn AK Parti’ye katฤฑldฤฑฤฤฑ, sadece resmi duyurunun yapฤฑlmasฤฑnฤฑn beklendiฤi ลeklinde yorumlandฤฑ.
CEMฤฐL TUGAY: TEลEKKรR EDฤฐYORUM
Cemil Tugayโฤฑn gรถrรผลmeyle ilgili sosyal medya hesabฤฑndan yapฤฑlan paylaลฤฑmda ise ลu ifadeler kullanฤฑldฤฑ: โBugรผn, Cumhurbaลkanฤฑmฤฑz Sayฤฑn Recep Tayyip Erdoฤan tarafฤฑndan Cumhurbaลkanlฤฑฤฤฑ Kรผlliyesiโnde kabul edildik. Sayฤฑn Cumhurbaลkanฤฑmฤฑza, ฤฐzmirโimizin gรผndemindeki รถnemli konular ile kentimizin geleceฤine yรถnelik projelerimiz hakkฤฑnda bilgi arz ettik. Nazik kabulleri ve ฤฐzmirโimize gรถsterdikleri ilgi iรงin Sayฤฑn Cumhurbaลkanฤฑmฤฑza teลekkรผr ediyorum.โ
Tugay, Ulaลtฤฑrma Bakanฤฑ’nฤฑ da ziyaret etti

Yeni Akit, Tugay’ฤฑn daha sonra Ulaลtฤฑrma ve Altyapฤฑ Bakanฤฑ Abdulkadir Uraloฤlu ile gรถrรผลmesini de aynฤฑ ลekilde haberleลtirdi. Gazetenin haberi ลรถyle:
“Bir sรผredir AK Partiโye geรงeceฤi konuลulan ve bugรผn Cumhurbaลkanฤฑ Erdoฤan ile gรถrรผลen Cemil Tugay, daha sonra Ulaลtฤฑrma ve Altyapฤฑ Bakanฤฑ Abdulkadir Uraloฤlu tarafฤฑndan kabul edildi.
Bakan Uraloฤlu, gรถrรผลmeye iliลkin sosyal medya hesabฤฑndan yaptฤฑฤฤฑ paylaลฤฑmda, “ฤฐzmir Bรผyรผkลehir Belediye Baลkanฤฑ Cemil Tugay’ฤฑ Bakanlฤฑฤฤฑmฤฑzda kabul ettik. Gรถrรผลmemizde ฤฐzmirโin ulaลฤฑm gรผndemini, Bakanlฤฑฤฤฑmฤฑzฤฑn sorumluluฤundaki รงalฤฑลmalarla yerel yรถnetimin sorumluluk alanlarฤฑnฤฑ ve ลehir iรงi ulaลฤฑmda koordinasyon imkรขnlarฤฑnฤฑ deฤerlendirdik. ฤฐzmirโin ulaลฤฑm ve altyapฤฑ ihtiyaรงlarฤฑnฤฑn karลฤฑlanmasฤฑ iรงin ilgili kurumlarฤฑn sorumluluklarฤฑ รงerรงevesinde รผzerimize dรผลen รงalฤฑลmalarฤฑ sรผrdรผreceฤiz” ifadelerini kullandฤฑ.”







