ลirketten KAP’a gรถnderilen bildirime gรถre, 01.01.2025-31.12.2025 dรถnemine ait finansal tablolarda net dรถnem karฤฑ elde edilmiล olmakla birlikte, yapฤฑlmakta olan yatฤฑrฤฑmฤฑn henรผz tamamlanmadฤฑฤฤฑ, bu yatฤฑrฤฑmla ilgili olarak ลirketin yatฤฑrฤฑm finansman ihtiyacฤฑnฤฑn devam ettiฤi ve mali yapฤฑsฤฑnฤฑn gรผรงlรผ tutulmasฤฑ amacฤฑyla kar daฤฤฑtฤฑlmamasฤฑna karar verildi.
ลirket yรถnetim kurulu tarafฤฑndan karara baฤlanan kรขr daฤฤฑtฤฑm politikasฤฑ ve Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu’nun dรผzenlemeleri ile Tรผrk Ticaret Kanunu ve Vergi Usul Kanunu hรผkรผmleri รงerรงevesinde hazฤฑrlanan tablolara gรถre, SPK’ya gรถre vergi sonrasฤฑ 916.560.402 TL net dรถnem karฤฑ, yasal kayฤฑtlara gรถre ise 558.889.622 TL net dรถnem karฤฑ elde edildi.
Teklife iliลkin genel kurul toplantฤฑsฤฑ 04.11.2026 tarihinde gerรงekleลtirilecek.
รzet Bilgi
2025 Yฤฑlฤฑ Kar Payฤฑ Daฤฤฑtฤฑm Teklifi
Yapฤฑlan Aรงฤฑklama Gรผncelleme mi ?
Hayฤฑr
Yapฤฑlan Aรงฤฑklama Dรผzeltme mi ?
Hayฤฑr
Yapฤฑlan Aรงฤฑklama Ertelenmiล Bir Aรงฤฑklama mฤฑ ?
Hayฤฑr
Karar Tarihi
05.10.2026
Konunun Gรผndemde Yer Aldฤฑฤฤฑ Genel Kurul Tarihi
Pay Biรงiminde Daฤฤฑtฤฑlacak Kar Payฤฑ Tutarฤฑ(TL)
Pay Biรงiminde Daฤฤฑtฤฑlacak Kar Payฤฑ Oranฤฑ(%)
A Grubu, ฤฐลlem Gรถrmรผyor, TREBTAE00017
0
0
B Grubu, BETAE, TREBTAE00025
0
0
Ek Aรงฤฑklamalar
ลirketimiz tarafฤฑndan SPK’nฤฑn II.14.1 sayฤฑlฤฑ “Sermaye Piyasasฤฑnda Finansal Raporlamaya ฤฐliลkin Esaslar Tebliฤi” uyarฤฑnca hazฤฑrlanan ve Eren Baฤฤฑmsฤฑz Denetim A.ล. tarafฤฑndan baฤฤฑmsฤฑz denetimden geรงmiล 01.01.2025-31.12.2025 hesap dรถnemine ait finansal tablolarฤฑmฤฑza gรถre “Ertelenmiล Vergi Geliri/Gideri” dikkate alฤฑndฤฑฤฤฑnda vergi sonrasฤฑ 916.560.402 TL net dรถnem karฤฑ, Tรผrk Ticaret Kanunu (TTK) ve 213 sayฤฑlฤฑ Vergi Usul Kanunu’nun (VUK) ilgili hรผkรผmleri รงerรงevesinde dรผzenlenen finansal tablolarฤฑmฤฑza gรถre vergi sonrasฤฑ 558.889.622 TL net dรถnem karฤฑ elde edilmiลtir.
ลirketimizin 05.10.2026 tarihinde yapฤฑlan toplantฤฑsฤฑnda; ลirketimiz yรถnetim kurulu tarafฤฑndan karara baฤlanan ancak hali hazฤฑrda genel kurulumuzun onayฤฑna henรผz sunulmayan Kar Daฤฤฑtฤฑm Politikasฤฑ hรผkรผmleri de dikkate alฤฑnarak, Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu’nun dรผzenlemeleri ile TTK ve VUK hรผkรผmleri รงerรงevesinde hazฤฑrlanan 2025 yฤฑlฤฑna iliลkin finansal tablolarda net dรถnem karฤฑ olmakla birlikte, yapฤฑlmakta olan yatฤฑrฤฑmฤฑmฤฑzฤฑn henรผz tamamlanmamฤฑล olmasฤฑ, bu yatฤฑrฤฑm ile ilgili olarak ลirketimizin yatฤฑrฤฑm finansman ihtiyacฤฑnฤฑn devam ediyor olmasฤฑ, ลirketimiz tarafฤฑndan sahip olunan finansman imkanlarฤฑnฤฑn yatฤฑrฤฑmฤฑmฤฑzฤฑn tamamlanmasฤฑnda kullanฤฑlmak suretiyle mevcut borรงluluk seviyesinin artฤฑrฤฑlmamasฤฑ hedeflenmesi ve ayrฤฑca ลirketimizin mali yapฤฑsฤฑnฤฑn gรผรงlรผ tutulmasฤฑ amacฤฑyla 2025 yฤฑlฤฑ olaฤan genel kurulunda kรขr payฤฑ daฤฤฑtฤฑlmamasฤฑna iliลkin teklifte bulunulmasฤฑna karar verilmiลtir.
TOPLAM DAฤITILAN KAR PAYI / NET DAฤITILABฤฐLฤฐR DรNEM KARI (%)
1 TL NOMฤฐNAL DEฤERLฤฐ PAYA ฤฐSABET EDEN KAR PAYI – TUTARI(TL) – NET
1 TL NOMฤฐNAL DEฤERLฤฐ PAYA ฤฐSABET EDEN KAR PAYI – ORANI(%) – NET
A Grubu
0
0
0
0
0
B Grubu
0
0
0
0
0
TOPLAM
0
0
0
0
0
*** Bu haber, KAP bildirimi esas alฤฑnarak oluลturulmuลtur. Yatฤฑrฤฑm tavsiyesi niteliฤi taลฤฑmaz. Baฤlayฤฑcฤฑ metin aลaฤฤฑdaki orijinal KAP bildirimidir.