Tuฤรงelik Aluminyum ve Metal Mamรผlleri (TUCLK), yรถnetim kurulu kararฤฑyla 2025 yฤฑlฤฑ iรงin kar payฤฑ daฤฤฑtฤฑmฤฑ yapฤฑlmayacaฤฤฑnฤฑ bildirdi. ลirketten KAP’a gรถnderilen bildirime gรถre, karar 13 Ekim 2026 tarihinde alฤฑndฤฑ ve 4 Kasฤฑm 2026 tarihli genel kurul gรผndemine alฤฑndฤฑ.
ลirketin TFRS’ye gรถre hazฤฑrlanmฤฑล finansal tablolarฤฑnda 2025 yฤฑlฤฑ net dรถnem zararฤฑ 127 milyon 8 bin 379 TL olarak hesaplandฤฑ. Yasal kayฤฑtlara gรถre ise net dรถnem karฤฑ 22 milyon 801 bin 926 TL. Yรถnetim kurulu, yasal yedekler ayrฤฑldฤฑktan sonra geriye kalan tutarฤฑn daฤฤฑtฤฑlmayarak geรงmiล yฤฑllar karlarฤฑ ve zararlarฤฑ hesabฤฑna aktarฤฑlmasฤฑnฤฑ kararlaลtฤฑrdฤฑ.
Nakit kar payฤฑ daฤฤฑtฤฑmฤฑ ile pay biรงiminde รถdeme yapฤฑlmayacak. Tรผm pay gruplarฤฑnda 1 TL nominal deฤerli paya isabet eden kar payฤฑ sฤฑfฤฑr olarak belirlendi.







