Bulls Portfรถy, tasfiye sรผrecinin ikinci aลamasฤฑnda TEFAS’ta iลlem gรถrmeyen kapalฤฑ fonlarฤฑnฤฑn tasfiye iลlemlerinin Ziraat Bankasฤฑ tarafฤฑndan tamamlandฤฑฤฤฑnฤฑ aรงฤฑkladฤฑ. ลirketin yaptฤฑฤฤฑ aรงฤฑklamaya gรถre, toplam bรผyรผklรผฤรผ 5.375.468.526 TL olan 15 fonun tasfiyesi baลarฤฑyla gerรงekleลtirildi.
Bulls Portfรถy, konuya iliลkin yaptฤฑฤฤฑ yazฤฑlฤฑ aรงฤฑklamada ลu ifadeleri kullandฤฑ: “Tasfiye sรผrecinin ikinci aลamasฤฑ kapsamฤฑnda, TEFAS’ta iลlem gรถrmeyen, kapalฤฑ fonlarฤฑmฤฑzฤฑn tasfiye iลlemleri de Ziraat Bankasฤฑ tarafฤฑndan tamamlanmฤฑลtฤฑr. Bununla birlikte tasfiye sรผrecinde bulunan, toplam bรผyรผklรผฤรผ 5.375.468.526 TL tutarฤฑndaki 15 fonumuzun tasfiyesi baลarฤฑyla gerรงekleลtirilmiลtir.”
ลirketin aรงฤฑklamasฤฑna gรถre, sรถz konusu dรถnemde tasfiye edilen fonlarฤฑn toplam bรผyรผklรผฤรผ 4.154.718.986,82 TL olarak gerรงekleลti. Bu fonlardaki toplam yatฤฑrฤฑmcฤฑ sayฤฑsฤฑ ise 142 olarak kayฤฑtlara geรงti.

Yatฤฑrฤฑmcฤฑ haklarฤฑ ve mevzuat uyumu vurgusu
ลirket aรงฤฑklamasฤฑnda, tasfiye sรผrecinin tamamฤฑ boyunca yatฤฑrฤฑmcฤฑ haklarฤฑnฤฑn korunmasฤฑna ve mevzuata uygunluฤun saฤlanmasฤฑna รถncelik verildiฤini belirtti. ลirket, tasfiye kapsamฤฑndaki fonlara iliลkin tรผm iลlemlerin baลarฤฑyla tamamlandฤฑฤฤฑnฤฑ ifade etti.
Bulls Portfรถy Fon Kurulu’nun gerรงekleลtirdiฤi altฤฑncฤฑ toplantฤฑda, tasfiye sรผrecindeki fon sayฤฑsฤฑnฤฑn 65’e dรผลtรผฤรผ kaydedilmiลti.
Bulls Portfรถy’de tasfiye sรผreci ne zaman baลladฤฑ?

Aรงฤฑklamada tasfiye sรผrecinin baลlangฤฑรง tarihi yer almamakla birlikte, ลirket sรผrecin ikinci aลamasฤฑnฤฑn Ziraat Bankasฤฑ tarafฤฑndan tamamlandฤฑฤฤฑnฤฑ duyurdu.
Tasfiye edilen fonlarฤฑnฤฑn toplam bรผyรผklรผฤรผ ne kadar?
Kurum tarafฤฑndan yapฤฑlan aรงฤฑklaya gรถre, bugรผn tasfiye edilen fonlarฤฑn toplam bรผyรผklรผฤรผ 4.154.718.986,82 TL, toplam yatฤฑrฤฑmcฤฑ sayฤฑsฤฑ ise 142 olarak gerรงekleลti.







