Reysaล Taลฤฑmacฤฑlฤฑk ve Lojistik (RYSAS), 1 Ocakโ30 Eylรผl 2026 dรถnemine iliลkin konsolide finansal sonuรงlarฤฑnฤฑ aรงฤฑkladฤฑ.
ลirketten KAP’a gรถnderilen bildirime gรถre, dรถnem sonunda toplam varlฤฑklar 66,6 milyar TL’ye yรผkseldi. Bir รถnceki dรถnem sonu 55,9 milyar TL’ye kฤฑyasla bu artฤฑล dikkat รงekiyor. Dรถnen varlฤฑklar 18,1 milyar TL olurken, nakit ve nakit benzerleri 5,9 milyar TL’ye, finansal yatฤฑrฤฑmlar ise 9,3 milyar TL’ye ulaลtฤฑ. Duran varlฤฑklar ise 48,4 milyar TL seviyesinde kaydedildi.
Bilanรงoda toplam yรผkรผmlรผlรผkler 22,8 milyar TL, รถzkaynaklar ise 43,7 milyar TL olarak yer aldฤฑ. Dรถnem kรขrฤฑ 3,5 milyar TL’ye ulaลฤฑrken, bunun 1,33 milyar TL’si ana ortaklฤฑฤa ait net kรขr olarak gerรงekleลti.
Gelir tablosunda dรถnem hasฤฑlatฤฑ 11,2 milyar TL, ticari faaliyetlerden brรผt kรขr 3,8 milyar TL oldu. Esas faaliyet kรขrฤฑ 3,4 milyar TL’ye ulaลtฤฑ. Finansman giderleri net 313 milyon TL tutarฤฑnda olup, vergi รถncesi kรขr 4,3 milyar TL’ye yรผkseldi.
*** Bu haber, KAP bildirimi esas alฤฑnarak oluลturulmuลtur. Yatฤฑrฤฑm tavsiyesi niteliฤi taลฤฑmaz. Baฤlayฤฑcฤฑ metin aลaฤฤฑdaki orijinal KAP bildirimidir.
Reysaล Taลฤฑmacฤฑlฤฑk tarafฤฑndan gรถnderilen son KAP bildirimleri
- Reysaล’tan Eskiลehir’de yeni araรง muayene istasyonu yatฤฑrฤฑmฤฑ
- Reysaล Taลฤฑmacฤฑlฤฑk’ฤฑn sermaya artฤฑrฤฑmฤฑ baลvurusu geri รงekildi
- Reysaล Lojistik 2026 ilk yarฤฑ finansal tablolarฤฑnฤฑ onayladฤฑ
- Reysaล Lojistik 2026 ilk yarฤฑ faaliyet raporunu yayฤฑmladฤฑ
- Reysaล Lojistik bedelli ve bedelsiz sermaye artฤฑrฤฑmฤฑndan vazgeรงti










































