Cumhurbaลkanฤฑ Erdoฤan, dรผn AK Parti Genel Merkezi’nde milletvekilleriyle buluลmasฤฑnฤฑn ardฤฑndan sรผrpriz bir ลekilde Cumhur ฤฐttifakฤฑ ortaฤฤฑ MHP’nin Lideri Bahรงeli’yi Beytepe’deki evinde ziyaret etti.
Hรผrriyet’ten Erdinรง รelikkan’ฤฑn haberine gรถre, basฤฑna kapalฤฑ ziyarette aฤฤฑrlฤฑklฤฑ olarak ekonomi, enflasyonun dรผลรผrรผlmesine dรถnรผk adฤฑmlar, dรถvizdeki dalgalanmaya karลฤฑ รถnlemler ve รถnรผmรผzdeki dรถnemde atฤฑlacak muhtemel adฤฑmlarla ilgili iki liderin gรถrรผล alฤฑลveriลinde bulunduฤu kaydedildi.
ฤฐki parti arasฤฑnda istiลareleri devam eden Siyasi Partiler Kanunu ve Seรงim Kanunu da gรถrรผลmenin bir diฤer รถnemli baลlฤฑฤฤฑ oldu. Seรงim barajฤฑnฤฑn yรผzde 7’ye dรผลรผrรผlmesini รถngรถren รงalฤฑลmalarla ilgili iki lider son deฤerlendirmeleri yaptฤฑ. AK Parti ve MHP’nin รผzerinde รงalฤฑลtฤฑฤฤฑ yeni Anayasa taslaฤฤฑnฤฑn da gรถrรผลmede ana hatlarฤฑyla gรผndeme geldiฤi รถฤrenildi. Erdoฤan, taslaฤฤฑ olgunlaลฤฑnca Bahรงeli ile paylaลacaฤฤฑnฤฑ aรงฤฑklamฤฑลtฤฑ.







