ฤฐYฤฐ Parti Genel Baลkan Yardฤฑmcฤฑsฤฑ ve eski Merkez Bankasฤฑ Baลkanฤฑ Durmuล Yฤฑlmaz, Hazine ve Maliye Bakanlฤฑฤฤฑโndaki deฤiลikliฤe iliลkin dikkat รงeken bir paylaลฤฑmda bulundu.
Yฤฑlmaz, Hazine ve Maliye Bakanlฤฑฤฤฑโna Lรผtfi Elvanโฤฑn yerine atanan Nureddin Nebati ile eski Hazine ve Maliye Bakanฤฑ Berat Albayrak’ฤฑn arasฤฑndaki yakฤฑnlฤฑฤa atฤฑf yaparak “Berat Albayrak ekonomi politika yapฤฑcฤฑsฤฑ kurumlarฤฑn gรถlge patronu olduโ ifadelerine yer verdi.
Berat Albayrak ekonominin patronu oldu
Yฤฑlmaz, sosyal medya hesabฤฑndan yaptฤฑฤฤฑ paylaลฤฑmda, โEkonomi yรถnetiminde bildiฤini sรถyleyebilen son kiลi Lรผtfi Elvan gecikmeli de olsa gรถrevinden alฤฑndฤฑ. Berat Albayrak ekonomi politika yapฤฑcฤฑsฤฑ kurumlarฤฑn gรถlge patronu oldu. Son birkaรง yฤฑlda olduฤu gibi TR artฤฑk en uรงuk fikirlerin deney laboratuvarฤฑ olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandฤฑ.
Erdoฤan’ฤฑn damadฤฑ, eski Hazine ve Maliye Bakanฤฑ Berat Albayrak’ฤฑn, Hazine ve Maliye Bakan Yardฤฑmcฤฑsฤฑ olduฤu dรถnemde Nureddin Nebati ile ฤฐstanbul Sรผleymaniye’de gรถrรผลmesi kulisleri hareketlendirmiลti.







