Medya reklam korkusu nedeniyle haklarฤฑnda bakanlฤฑฤฤฑn fahiล fiyyatlar nedeniyle mรผfettiล gรถrevlendirdiฤi 5 zincir marketin ismini yazmadan haber yaptฤฑ.
Medya Ombudsmanฤฑ Faruk Bildirici de fiyat artฤฑลlarฤฑ nedeniyle Cumhurbaลkanฤฑ ve AKP Genel Baลkanฤฑ Recep Tayyip Erdoฤan’ฤฑn suรงladฤฑฤฤฑ BฤฐM, A101, ลOK, Migros, Carrefour marketlerinin isimlerine medyada yer verilmediฤine dikkat รงekti.
Bildirici Twitter hesabฤฑndan yaptฤฑฤฤฑ paylaลฤฑmda, “Medyanฤฑn reklam korkusu mu? Erdoฤanโฤฑn suรงladฤฑฤฤฑ beล zincir markete denetim baลladฤฑ ama Sabah, Hรผrriyet, Akลam, Cumhuriyet, Milliyet, Tรผrkiye, Yeni รaฤ, Y.Akit ve Yeni ลafak bu marketlerin adlarฤฑnฤฑ yazamadฤฑ. Sadece Birgรผn ve Evrensel duyurabildi:BฤฐM, A101, ลOK, Migros, Carrefour” ifadesini kullandฤฑ.







