ABD'nin borçlanma planları, Bitcoin fiyatını 220.000 dolara çıkarır mı?

ABD'nin borçlanma planları, Bitcoin fiyatını 220.000 dolara çıkarır mı?

Bitcoin boğaları, ABD'nin borçlanma planlarından etkilenerek önemli bir büyüme öngörüyor

A+A-

ABD'nin gelecekteki borçlanma planları ve pandemiden bu yana dolaşımdaki paranın artması nedeniyle Bitcoin'in değeri önemli bir artış gösterebilir.

Önde gelen bazı isimler tarafından yapılan tahminlere göre, Bitcoin'in fiyatı 220.000 dolara kadar yükselebilir.

Bitcoin maksimalisti ve Orange Pill podcast'inin sunucusu Max Keiser, Bitcoin'in 220.000 dolara ulaşacağı tahminini sürdürüyor. ABD'nin gelecek çeyreklerde 1,5 trilyon dolar daha borçlanma planıyla ilgili @zerohedge tarafından atılan bir tweet'e atıfta bulundu. Keiser, ABD'nin artan borcunun Bitcoin'in değerinde keskin bir yükselişi tetikleyeceğine inanıyor.

SkyBridge Capital'in kurucusu Anthony Scaramucci de Bitcoin konusunda yükseliş görüşüne sahip. Bitcoin'i 150.000-200.000 $ arasına itecek ve potansiyel olarak on yılın sonunda 750.000 $'a kadar ulaşan bir boğa koşusu öngörüyor.

Benzer şekilde, "Zengin Baba, Yoksul Baba" kitabının yazarı Robert Kiyosaki de Bitcoin'in bir sonraki aşamada 135.000 $'a ulaşacağını ve potansiyel olarak "2025'e kadar 500.000 $'ı" bulacağını öngörüyor. Kiyosaki'nin tahmini BRICS ülkelerinin altın destekli yeni bir ticari para birimi planlarına dayanıyor.

Bitcoin'in fiyatı hakkındaki bu iyimser tahminler, bazı yatırımcılar arasında Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin geniş para politikalarının ortasında enflasyon ve para birimi devalüasyonuna karşı bir koruma görevi görebileceğine dair artan inancı yansıtıyor.

İlgili Haberler