Apple, Avrupa'da Self Servis Onarım programını genişletti

Apple, Avrupa'da Self Servis Onarım programını genişletti

Apple, Avrupa'da Self Servis Onarımını iPhone 15 ve M2 Mac'leri de Kapsayacak Şekilde Genişletiyor

A+A-

Apple, Avrupa'da Self Servis Onarım programını genişlettiğini duyurdu. Program, artık Hırvatistan, Danimarka, Yunanistan, Hollanda, Portekiz ve İsviçre dahil olmak üzere 24 Avrupa ülkesinde kullanılabilir. Ayrıca, program artık iPhone 15 ve M2 Mac'leri de destekliyor.

Self Servis Onarım, Apple kullanıcılarının Apple parçalarını, onarım kılavuzlarını ve araçlarını kullanarak kendi cihazlarını onarmalarını sağlayan bir programdır. Program, Avrupa'da ilk olarak 2022 yılında başlatılmıştı.

Yeni genişleme ile birlikte Self Servis Onarım artık 33 ülkede ve 24 dilde 35 Apple ürününü destekliyor.

Apple ayrıca, Self Servis Onarım için Apple Diagnostics'in ABD'de iPhone ve Mac'ler için kullanıma sunulduğunu duyurdu. Apple Diagnostics, kullanıcıların cihazlarını optimum parça işlevselliği ve performansı açısından test etmelerini ve hangi parçaların onarıma ihtiyaç duyabileceğini belirlemelerini sağlayan bir sorun giderme aracıdır.

Apple, Self Servis Onarım programının, kullanıcıların cihazlarını daha uygun maliyetli bir şekilde onarmalarını ve cihazlarının kullanım ömrünü uzatmalarını sağlamasını umuyor.

İlgili Haberler