Apple iOS 17 beta 8'i yayınladı

Apple iOS 17 beta 8'i yayınladı

Apple, iPhone 15'in tanıtımın gününün duyurusunun ardından iOS 17 beta 8'i yayınladığını açıkladı

A+A-

Apple geliştiriciler için iOS 17 beta 8'i yayınladı. iOS 17, Haziran başından bu yana ön sürüm olarak kullanıma sunuldu. Apple, geçtiğimiz aydan itibaren iOS 17 testlerini halka açık beta programı aracılığıyla da genişletti.

Apple bu yıl, yıllık 99 dolarlık ücreti ödemeden geliştirici beta programına katılmayı mümkün kıldı. Geliştirici ve herkese açık beta arasındaki tek fark, yeni sürümlerin ne kadar kısa sürede kullanıma sunulacağı.

Geliştirici beta sürümlerinin erken versiyonları, genel beta kullanıcıları için kritik bir sorun olmadığından emin olmak için bolca zaman içinde yayınlanıyor. Ancak yayınlanma yaklaştıkça, her iki sürüm de genellikle aynı anda kullanıma sunuluyor.

iOS 17'nin birkaç hafta içinde kullanıma hazır olmasını bekliyoruz. Apple'ın resmi yayın tarihini 12 Eylül'de duyurması bekleniyor. Bu arada, en son gelişmelerden haberdar olmak için haberimizi takip edin.

Apple ayrıca watchOS 10 beta 8, tvOS 17 beta 8, HomePod (OS) 17 beta 8 ve üçüncü visionOS beta sürümlerini de yayınladı.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler