Apple, iPad benzeri ekranlı HomePod'u piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Apple, iPad benzeri ekranlı HomePod'u piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Apple'dan "iPad Benzeri Ekrana" Sahip HomePod Sürprizi: 2025'te Piyasaya Çıkabilir

A+A-

Apple'ın, entegre bir "iPad benzeri ekran" içeren yeni bir HomePod hoparlör üzerinde çalıştığına dair haberler artıyor. Bloomberg'den Mark Gurman'ın paylaştığı bilgilere göre, bu yenilikçi cihaz 2025'te piyasaya sürülmeye hazır olabilir.

Gurman'ın son Power On bülteninde yer alan bilgilere göre, Apple denizaşırı tedarikçilerle işbirliği içinde ekranla donatılmış bir HomePod üzerinde ön çalışmalara başladı. Ancak bu çabalara rağmen, projenin hala erken aşamada olduğu ve yakın zamanda piyasaya sürülmesinin beklenmediği belirtildi.

Gurman, Apple'ın Apple TV, HomePod ve FaceTime kamera özelliklerini bir araya getiren çok işlevli bir cihaz arayışında olduğunu yineledi. Buna ek olarak, Apple'ın duvarlara manyetik olarak yapıştırılabilen iPad benzeri bir akıllı ekran konsepti üzerinde de çalıştığı biliniyor. Ancak Gurman, Apple'ın son yıllarda akıllı ev inovasyonlarına ilişkin karar verme sürecini "kararsız" olarak nitelendirdiği için bu potansiyel ürünlerin akıbeti belirsizliğini koruyor.

Son gelişmeler, Apple'ın 2021'de durdurduğu tam boyutlu HomePod'u 2023'te yeniden piyasaya sunma yönündeki beklenmedik kararının ardından geldi. Apple, 2020'deki lansmanından bu yana önemli bir donanım güncellemesi görmeyen HomePod mini'yi de sunmaya devam ediyor.

Attachment Image

 

İlgili Haberler