Apple iPhone 15 Pro geliyor: İlk kez bu renkle görünecek

Apple iPhone 15 Pro geliyor: İlk kez bu renkle görünecek

Apple Eylül ayında duyuracağı iPhone 15 Pro serisine bugüne kadar kullanmadığı yeni bir rengi dahil etmeyi planlıyor.

A+A-

Yeni nesil iPhone'lardan neler bekleyebileceğimize dair çok sayıda ayrıntı ve Vision Pro gibi diğer Apple cihazları hakkında doğru bilgiler sağlayan bir kaynak olan Unknownz21'e göre, bu Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 15 Pro modelleri gri tonlu benzersiz bir koyu mavi renkte sunulacak.

Yeni bir titanyum malzemeden üretilen mavi renk, Apple'ın geçmişte sahip olduğu paslanmaz çelikten farklı olarak fırçalanmış bir yüzeye sahip olacak. Renk, Apple'ın iPhone 12 Pro modelleri için kullandığı maviye benziyor, ancak titanyum kaplamayı daha iyi tamamlamak için daha koyu ve daha gri görünüyor.

screenshot_1-055.jpg

Mavinin gümüş, uzay grisi/uzay siyahı ve titanyum grisi tonlarına eşlik etmesi beklenirken, son renk uzay grisi/uzay siyahı tonundan daha açık bir gümüş grisi olacak.

Daha önce iPhone 15 Pro modelleri için koyu kırmızı renk söylentileri çıkmıştı ancak Unknownz21 bu rengin geliştirilmekte olduğuna dair bir işaret görmedi. Ancak mavi rengin iPhone 15 Pro prototip cihazlarında kullanılmış olması, mavinin Apple'ın üzerinde çalıştığı nihai renk olabileceğini düşündürüyor.

Apple'ın maviyi yeni titanyum malzeme üzerinde PVD kaplamayı test etmek için kullanması ve iPhone 15 Pro'nun lansman sürümünde farklı bir renge geçme ihtimali her zaman var, ancak prototipleme için kullanılan mavi, muhtemelen Apple'ın yeni nesil akıllı telefonlar için sunmayı planladığı renk seçeneklerinden biri olduğunu gösteriyor. MacRumors, Apple'ın iPhone 15 Pro'nun prototip sürümleri için mavi rengi kullandığını doğrulayan kapsamlı kanıtlar gördü.

iPhone 15 modellerine gelince, şu ana kadar bildiğimiz renkler arasında parlak pembe bir gölge, parlak bir mavi ve yeşil bir renk yer alıyor.

İlgili Haberler